Xbox Live Gold - PlayStation Plus

Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i mai

Klar for et gjensyn med et av tidenes mest kjente fotballspill?

Microsoft

For dem som abonnerer på tjenestene PlayStation Plus og Xbox Live Gold kommer det månedlig påfyll av spill. Denne måneden får begge plattformene noen godbiter som det er verdt å plukke med seg.

PlayStation Plus

Cities: Skylines (PlayStation 4)

Cities: Skylines.
Colossal Order

Denne måneden byr PlayStation Plus på bybyggerspillet Cities: Skylines. I god SimCity-ånd skal du bygge og vedlikehodle en by gjennom problemer og oppturer. Vi har ikke fått lagt labbene på konsollversjonen, men PC-versjonen er i hvert fall et godt spill i sjangeren.

– Cities: Skylines er rett og slett et meget vellaget og velfungerende bybyggerspill. Det er på mange måter akkurat det alle ventet på og håpet at SimCity skulle være når det kom. Hovedgrunnen til at det er så bra er at det er lite som tar fokuset bort fra kjernen i spillet, skrev vår anmelder om spillet.

Spillet er tilgjengelig på PlayStation Store mellom 5. mai og 1. juni »

Farming Simulator 19 (PlayStation 4)

Farming Simulator 19.
Focus Home Interactive

PlayStations andre spill er nok et sim-spill, men av den mer landlige sorten. I Farming Simulator 19 skal du, ikke overraskende, styre en gård. Det innebærer at du tar deg av alt fra dyr til innhøsting, traktor– og skurtresker-kjøring. Du kan også bivåne gårdsarbeidet på hesteryggen, om du så ønsker. Poenget er uansett å sørge for at ting går rundt, i temmelig bedagende omgivelser.

Serien har vokst seg større og større de siste årene, og kan skryte av en meget lojal fanbase. Siden lanseringen av Farming Simulator 19 på PC i 2018 har spillet fått svært mye skryt, ikke minst av brukeranmeldelsene på Steam.

Spillet er tilgjengelig på PlayStation Store mellom 5. mai og 1. juni »

Xbox Live Gold

V-Rally 4 (Xbox One)

Les også
Anmeldelse: Overlord II
V-Rally 4.
Kylotonn Games

I V-Rally 4 skal du kjøre rallycross, med alt det innebærer. Hardbarkede baner, over 50 kjøretøy å velge i, og en stor valgfrihet i hvordan du vil at doningen skal te seg, er noen av tingene utvikleren skryter av. Vi har dessverre ikke fått testet bilspillet, men merker oss at forløperen V-Rally 3 kom ut i 2002(!). Det er en lang pause, det!

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Gold-meldemmer fra 1. mai til 31. mai. Finn spillet på Xbox Store »

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr (Xbox One)

Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr.
NeocoreGames

Action-rollespillet Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr gikk litt under radaren her på bruket da det ble lansert i 2018. Her skal du lede imperiets hovedagent gjennom Warhammer-universet mens du gjennomfører keiserens mandat. Enten kan du spille alene, eller så drar du med deg opp til tre venner på eventyr.

Spillet er faktisk utviklet av ungarske NeocoreGames som har stått bak King Arthur-serien og The Incredible Adventures of Van Helsing, så du skjønner litt hva du har i vente her.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Gold-meldemmer fra 16. mai til 15. juni. Finn spillet på Xbox Store »

Sensible World of Soccer (Xbox One og Xbox 360)

Sensible World of Soccer.
Microsoft

Rosinen i abonnementspølsa denne måneden er kanske denne fotballgodbiten. En god del har nok et forhold til Sensible World of Soccer fra før av. Hvis ikke: Fotballspillet fra 1992 har blitt myteomspunnet, og fikk et par oppfølgere – men 1994-spillet Sensible World of Soccer regnes som det ultimate. Det er det denne versjonen er basert på. Vi har et tilbakeblikk du kan lese om klassikeren, om du vil fordype deg enda mer.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Gold-meldemmer fra 1. mai til 15. mai. Finn spillet på Xbox Store »

Overlord II (Xbox One og Xbox 360)

Overlord II.
Triumf Studios.

Nederlandske Triumpf Studios er kanskje mest kjent for strategiserien Age of Wonders, men på 2000-tallet bega de seg ut på en spillserie med et ganske unikt utgangspunkt. Man styrer helten Overlord, samtidig som man kontrollerer en hær av små goblinvesener i sanntid. Det finnes ulike typer av disse små rakkerne som gjør ulike ting. Dette var artig nok noen år før Despicable Me og Minions ble en farsott.

LES OGSÅ: Historien om studioet bak Age of Wonders og Overlord »

Overlord II ble godt mottatt av oss da det kom i 2009.

– Overlord II er en solid, underholdende sjangerblanding med mye humor og bunnsolid presentasjon. Det representerer ikke noe stort steg videre i forhold til forgjengeren, men byr på noen små nyheter som gjør at det likevel føles rimelig friskt. Om du likte forgjengeren er Overlord II med andre ord et temmelig sikkert kjøp. Hvis du ikke har erfaring med denne serien fra før, er det like greit å hoppe i det først som sist, for Overlord II er definitivt en av sommerens beste utgivelser så langt, skrev vår anmelder.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Gold-meldemmer fra 16. mai til 31. mai. Finn spillet på Xbox Store »

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »

Siste fra forsiden