Citites: Skylines - Sunset Harbor

Cities: Skylines feirer ny utvidelse med gratishelg

Det kritikerroste bybyggerspillet åpner dørene for PC-spillere.

PC-spillere som lurer på hva de skal ta seg til i helgen fikk akkurat et solid alternativ fra Paradox Interactive. Utgiveren har ordnet en gratishelg for Cities: Skylines, som sammenfaller med lanseringen av bybyggerspillets nyeste utvidelse.

Alle som er interessert kan hoppe inn i grunnspillet og spille så mye de vil frem til mandag 30. mars. Spillere som er fornøyde med opplevelsen kan kjøpe spillet til kraftig redusert pris og ta med seg alt av fremdrift videre. Paradox melder også om diverse rabatter på spillets ekstrainnhold.

Transporttilbud og fiskefokus

Ro, ro til fiskeskjær. Mange fisker får vi der.
Paradox Interactive

Om du allerede eier Cities: Skylines kan du plukke opp den nye Sunset Harbor-utvidelsen for en drøy hundrelapp. Pakken lar spillere blant annet utvikle en mer robust fiskeribransje, med flere typer fisk, havner, fiskebåter og fiskemarkeder.

Kollektivtransporten får også en oppgradering i Sunset Harbor, og Paradox lokker blant annet med terminaler for busser og tog, samt lokale flyplasser og helikoptertrafikk. For de som krever større forandring, byr utvidelsen også på fem nye kart med ulike omgivelser.

Selv for de som ikke kjøper Sunset Harbor er det endringer å spore, i form av nye bygninger, en Metro som kjører over bakken, samt fiksing av en rekke feil. Du kan kikke gjennom den fulle listen over endringer på Citites: Skylines' Steam-side.

Les også: Det nydelige Child of Light er gratis på PC nå »

Siste fra forsiden