Cities: Skylines lokker med fornøyelsesparker og friluftsliv

Bybyggerspillets PC-versjon får en ny utvidelse i mai.

Paradox Interactive dro onsdag sløret av en ny utvidelse til PC-versjonen av Cities: Skylines. Pakken, som skal lanseres 24. mai, har fått navnet Parklife og byr på en innsprøytning av lek, moro og friluftsliv til bybyggerspillet.

Hva med en tur i parken?
Paradox Interactive

Øverst på listen over nyvinninger er utvidelsens nye parkverktøy. Dette lar spillere forvandle ubrukte landområder i byene sine til livlige grøntarealer, og åpner for en rekke nye muligheter.

Med Parklifes nye bygninger og attraksjoner kan man for eksempel opprette fornøyelsesparker, fulle av berg-og-dalbaner, karuseller og sukkerspinn. Eventuelt kan man bygge dyrehager, naturreservater eller helt alminnelige parker med trær og grønt gress.

Med parkverktøyet gjør utvikler Colossal Order det også lettere å plassere bygninger der man vil. Så lenge man har stier som gjør det mulig for fotgjengere å ta seg frem, vil man for første gang i spillets historie – uten hjelp fra modifikasjoner – kunne bygge hus og andre kreasjoner utenfor byens veinettverk.

Parklife kan forhåndsbestilles alt nå, enten via Steam eller Paradox' egen nettbutikk, for rundt 100 kroner. For de som ikke ønsker å spytte mer penger i spillet, lover utgiveren som vanlig en gratisoppdatering med nye muligheter for turisme, en oppgradering til kameramodusen og forbedrede verktøy for modifisering av spillet.

Du kan lese mer om hva som blir tilgjengelig på spillets nettside.

Vi likte Cities: Skylines veldig godt.
– Et vellaget og velfungerende bybyggerspill, skrev vår anmelder »

Siste fra forsiden