Cities: Skylines starter industrirevolusjon

Bybyggerspillet ruller snart ut nok en ny utvidelse.

Paradox Interactive har kunngjort nok en utvidelse for Cities: Skylines, og denne gangen slår bybyggerspillet et slag for industrien. Industries, som pakken passende nok skal hete, kommer til PC, Mac og Linux den 23. oktober.

Industri til folket!
Paradox Interactive

Ifølge en pressemelding for utvidelsen vil Industries blant annet la spillere utvide og oppgradere industrikvartalene i byene sine. Her venter nye bygninger for utvinning, transport av råvarer, lagring og produksjon.

I tillegg åpnes langt grundigere tilpasning av forsyningskjeder for de fire sektorene; jordbruk, skogbruk, malm og olje. Ettersom spillere bruker mer tid på hver av disse, vil byene få økt erfaring som igjen vil øke sektorens effektivitet.

Videre byr Industries på nye systemer for levering og henting av post, med postsorteringsanlegg med postbiler og -lastebiler. For større transporter til steder utenbys kan spillere bygge egne flyplasser for transportfly.

Slipper også gratisoppdatering

Om du ikke er interessert i å bruke penger frister Paradox likevel med et par gratis nyheter. Ved siden av utvidelsen kommer nemlig en oppdatering for alle som eier spillet.

Denne introduserer bomstasjoner og bomveier, som ifølge utvikler Colossal Order vil føre til mer saktegående trafikk, men skape økt inntekt for byen. Med oppdateringen får spillere også markere bygninger som historiske, slik at de aldri vil endre form eller utseende.

Blir det for mye industri har Cities: Skylines en løsning på det også.
I fjor introduserte spillet miljøvennlige tiltak »

Siste fra forsiden