Grønt er skjønt i Cities: Skylines' neste utvidelse

Bybyggerspillet introduserer miljøvennlige tiltak for byen din.

Paradox Interactive har annonsert nok en utvidelse til Cities: Skylines, og denne gangen er det miljøvennlige tiltak som står i sentrum. Utvidelsen, kalt «Green Cities», ble vist frem på Gamescom, med en trailer som du kan se over.

Forurensning skal ut

Alt blir grønnere i Cities: Skylines' neste utvidelse.
Paradox Interactive

Green Cities introduserer en rekke grønne alternativer for spillere som er opptatt av å ta vare på planeten. Utvidelsen inkluderer en haug med nye byggemuligheter til spillet, med blant annet miljøvennlige bygninger, elbiler og butikker som selger organisk mat.

Som med tidligere utvidelser får Cities: Skylines også en gratis oppdatering ved siden av Green Cities. Denne gir spillere fri tilgang på elbiler, ytterligere tilpasning av veier og muligheten til å pynte på byene sine med parker og trær.

Utvidelsen har foreløpig ikke fått en endelig lanseringsdato, men kommer etter planen til PC, Mac og Linux senere i år. Paradox nevnte ikke noe om å bringe Green Cities til PlayStation 4 eller Xbox One.

Populært bybyggerspill

Cities: Skylines fikk en positiv mottakelse av både fans og kritikere etter lanseringen i 2015, og i løpet av spillets første to år solgte det over 3,5 millioner eksemplarer. Vi likte bybyggerspillet godt, og skribent Gøran Solbakken hadde mye pent å si i sin anmeldelse:

– Cities: Skylines er rett og slett et meget vellaget og velfungerende bybyggerspill. [...] Det å planlegge og plassere ut veier, bygninger, strøm og vann er intuitivt og enkelt. Samtidig er det masse innhold å ta tak i, og den potensielle størrelsen til byen er enorm, skrev han.

Paradox bringer også Pillars of Eternity til konsoll.
Rollespillet ankommer PlayStation 4 og Xbox One neste uke »

Siste fra forsiden