Cities: Skylines åpner en verden av muligheter for Xbox One-spillere

Bybyggerspillet støtter nå modifikasjoner på Microsoft-konsollen.

Paradox Interactive

Ganske nøyaktig ti måneder etter lanseringen av Cities: Skylines på Xbox One, har spillet gjennomgått en drastisk endring. Konsollutgavens nyeste oppdatering introduserer nemlig støtte for brukerskapte modifikasjoner, kunngjorde utgiver Paradox Interactive tirsdag.

Nå kan Xbox One-spillere designe sine egne bygninger og mye annet i Cities: Skylines.
Paradox Interactive

Oppdateringen er tilgjengelig nå, og koster ingen ting å laste ned. Så snart den er ferdig installert står spillere fritt til å designe nye bygninger, transportmidler og mye annet til bruk i byene sine. Utgiveren nevner ikke noe om planer for å bringe modifikasjonsstøtte til PlayStation 4-versjonen.

Prøv ferdigskapte modifikasjoner

Som en smakebit på hva som er mulig med modifikasjonene, har Paradox overført noen av de mest populære kreasjonene fra PC-utgaven. Disse kan Xbox One-spillere teste ut via hovedmenyen i spillet.

– Modifikasjoner er en av kjernefunksjonene som Paradox-fans forventer fra spillene våre, og vi har alltid verdsatt våre brukeres kreativitet som noe av det beste med spillerbasen vår, sier Paradox-produktsjef Sandra Neudinger i en pressemelding.

Med modifikasjonsstøtte implementert planlegger Paradox nå å lansere en såkalt Content Creator Pack – en samling med brukerskapt innhold til Cities: Skylines. Pakken inneholder blant annet en bunke nye bygninger og gir spillere muligheten til å friske opp byen sin med Art deco-arkitektur og diverse teknologiske nyvinninger. Content Creator Pack lanseres som en del av spillets sesongpass den 6. mars, men kan også kjøpes separat.

Her på bruket fikk Cities: Skylines mye skryt.
– Dette er bybyggerspillet vi har ventet på, skrev vår anmelder »

Siste fra forsiden