Lemnis Gate

Dette skytespillet foregår i «fire dimensjoner»

Lemnis Gate byr på en unik vri på skytespillsjangeren.

I forbindelse med årets alternative Gamescom-tilstelning ble det avduket et nytt skytespill som ser ut til å være et forsøk på å ta den folkerike skytespillsjangeren i en helt ny retning.

Studioet Ratloop Games dro nemlig sløret av et førstepersons skytespill ved navn Lemnis Gate, som foregår i det utvikleren kaller «fire dimensjoner».

Lemnis Gate er noe så rart som et turbasert skytespill som foregår i en tidsloop. Spillere har 25 sekunder på seg til å utføre handlingene, for eksempel skyte en motstander, og etter at alle spillere har hatt sin runde begynner den neste runden.

Krever strategi

I den påfølgende runden vil spillere stå overfor alt som har skjedd i den foregående runden og bruke dette til å planlegge hva som skal skje i fortsettelsen. Dette kan være handlinger som å plassere farer i løypen til motstandere eller legge ut hjelpemidler til seg selv som kan benyttes frem i tid.

Ratloop Games Canada

For å vinne må spillere tenke flere trekk fremover og legge strategiske, gjennomtenkte planer, sier utvikleren.

Lemnis Gate har også en unike tilnærming til samarbeidsmodusen, på den måten at én spiller kontrollerer fem figurer og spiller på lag med seg selv, noe som skulle innebære ganske kompliserte situasjoner.

Spillet lanseres til PlayStation 4, Xbox One, og til PC via Steam tidlig neste år, men en konkret slippdato foreligger ennå ikke.

Les også: Doom Eternals første utvidelse byr på mer blod og gørr i oktober »

Siste fra forsiden