Devil May Cry 4 i februar

Det etterlengtede Devil May Cry 4 kommer i februar, både til PS3 og Xbox 360.

På fredag kunngjorde Capcom at Devil May Cry 4 vil lanseres i februar. Spillet kommer samtidig til Xbox 360 og PlayStation 3, mens de som venter på den tidligere kunngjorte PC-versjonen ser ut til å måtte vente litt lenger. Tidligere var det snakk om at alle versjonene skulle lanseres i 2007.

I Devil May Cry 4 introduseres den unge ridderen Nero. Han er en mektig kriger som er en del av Order of the Sword, en religiøs gruppe som forsøker å renske verden for demoner. Plutselig slakter den legendariske ridderen Dante ned en stor gruppe av ridderne i ordenen, og nå vil Nero finne ut hvorfor Dante tilsynelatende har snudd seg mot menneskeheten.

I løpet av spillet får vi både spille som Nero og seriens tradisjonelle spillhelt, Dante. Hver av dem har selvsagt sine egne unike egenskaper, og nykommer Nero kan blant annet skryte av en magisk høyrehånd. I tillegg vil vi møte en rekke nye figurer og gamle kjenninger, inkludert Trish og Lady.

Gameplayet følger i kjente fotspor, og leverer en kombinasjon av nærkamp og skyteaction. Denne gangen får vi også et nytt kampsystem som lar spillerne gyve løs på de onde hordene med en endeløs rekke kombinasjonsbevegelser.

Siste fra forsiden