Devolver Direct - spillsommeren 2023

Devolver Digital skal holde enda ett av sine helsprø spillshow i juni

Utgiveren er kjent for å lage totalt kaos.

Devolver Digital

Spillsommeren er ikke komplett uten galskap og moro fra Devolver Digital. Utgiveren lader opp til å lage show også i år, fikk vi bekreftet torsdag.

Vanlig kost for et Devolver-show.
Devolver Digital

Via Twitter forteller selskapet at en Devolver Direct skal avholdes i løpet av juni. Mer informasjon kommer senere, så hva som skal vises frem denne gangen – annet enn fullstendig forvirrende amatørteater ispedd med spillklipp – kan vi bare spekulere på.

Devolver har en rekke spennende spill i ovnen, som for eksempel det sjarmerende eventyret The Plucky Squire. Vi falt pladask for spillet da det ble kunngjort under E3 i fjor, og kanskje skal vi endelig få en slippdato.

Anger Foot er et annet Devolver-spill som etter planen skal slippes i løpet av 2023. Dette fikk vi teste sent i fjor, og undertegnede kom fra opplevelsen med høy puls og et glis om munnen.

Kanskje får vi også vite mer om det lekre skatespillet Skate Story, som også først dukket opp under fjorårets E3. Andre spill på Devolver-radaren inkluderer Wizard With a Gun og Stick it to the Stickman.

LES OGSÅ: Microsoft har satt tidspunkt for sommerens Xbox- og Starfield-show »

Siste fra forsiden