Diablo III-utvidelsen får slippdato

Tar actionrollespillet i en mørkere retning.

Reaper of Souls
Blizzard Entertainment

Blizzard har annonsert at de vil slippe Diablo III-ekspansjonen Reaper of Souls den 25. mars 2014. Pakken kommer til Windows og Mac OS.

Reaper of Souls legger til en ny og mørkere sisteakt, hvor du og eventuelle medspillere blant annet må besøke byen Westmarch og kjempe mot styrkene til Malthael, en fallen erkeengel som gjør livet surt for innbyggerne i Diablo-seriens krigsherjede verden.

Trailer fra ekspansjonen.

Pakken inkluderer også en ny heltefigur som du kan velge. Det er en korsfarer, som er kledd i tung rustning fra hode til tå og har en hellig høne å plukke med alt som kan krype, gå og fly av demoniske uhumskheter.

Tilbake til mørket

– Med Reaper of Souls tar vi Diablo III tilbake til de mørkere og dødeligere røttene, og gir også spillerne en ny måte å oppleve spillet på. I tillegg til en ny figurklasse, en ny akt og et tonn med nytt, dataskapt innhold vil vi åpne verden slik at spillerne kan utforske den slik de ønsker – enten de vil følge historien eller velge sin egen vei gjennom Sanctuary, forteller Blizzard-sjef Mike Morhaime i en pressemelding.

Utvikleren planlegger også å lansere en gratis oppdatering for Diablo III som vil gjøre store endringer med spillets systemer. Den vil blant annet forandre mekanismene som avgjør hva monstrene slipper av skatter og annet når du tar dem av dage, utvide systemet som lar deg oppgradere figurer med maksimalt nivå og så videre.

Denne oppdateringen skal slippes før Reaper of Souls-utvidelsen. Den er et ledd i de omfattende endringene Blizzard jobber med, som blant annet innebærer at det kontroversiele auksjonshuset hvor spillerne får selge overflødig utstyr skal legges ned.

Spillet kom forøvrig nylig til konsoll, og er ifølge vår anmelder fortsatt en klassiker.

Siste fra forsiden