Digital Devil Saga 2 til Europa

Rollespillet Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2 kommer til Europa, takket være den britiske utgiveren Ghostlight.

Shin Megami Tensei-serien er japanske rollespill med en unik stil, som til tider har gjort dem vanskelige å selge utenfor hjemlandet på tross av generelt gode omtaler. I sommer gav den britiske utgiveren Ghostlight ut Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga i Europa, og nå har de kunngjort at de har sikret seg de europeiske rettighetene til etterfølgeren. Denne kommer 16. februar neste år.

Digital Devil Saga 2 fortsetter der det forrige spillet sluttet, og beskrives både som en etterfølger og som det endelige kapitlet i serien. De spillbare figurene er de samme som i det forrige spillet, med ett unntak, nemlig Roland, lederen av The Lokapala, som er en gruppe som gjør motstand mot The Karma Society.

Handlingen foregår i en ny verden full av konspirasjoner og farer, og seriens distinkte stil representerer fortsatt en viktig del av spillopplevelsen, med stilisert grafikk fra Kazuma Koneko og teamet hans. Nyheter denne gangen inkluderer et rekonstruert Mantra Grid/Karma-system, en haug av nye fiender og mulighet til å gå inn i "berserker-modus" i kampene, noe som gjør en figur til halvt menneske og halvt demone.

En annen stor nyhet er karma ring-systemet, som skal gi en ny dimensjon og ekstra dybde til karakterutviklingen, samtidig som det åpner opp nye strategiske muligheter. Karma-ringene fungerer som utstyr og magiske formularer i andre rollespill, og påvirker egenskapene til figurene dine. Ved hjelp av dette, og diamanter som kan påvirke figurenes statistikk, kan du skreddersy følget ditt slik du ønsker det.

Om du har spilt gjennom forgjengeren, må du huske på å ikke slette det lagrede spillet fra minnekortet, fordi dette kan importeres til etterfølgeren. Valgene du gjorde i slutten av det forrige spillet vil kunne endre på gameplayet i etterfølgeren, og i tillegg får du låst opp skjulte bonuser og nytt forbedringspotensial.

Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2 kommer eksklusivt til PS2. Mer informasjon om spillet kan du finne du på det offisielle nettstedet hos Atlus (som står bak utviklingen av spillet og utgivelsen i andre deler av verden).

Siste fra forsiden