Dirty Harry blir spill

Clint Eastwoods klassiske politimann får hovedrollen i et nytt spill fra Warner Bros., og det er Eastwood selv som spiller hovedrollen.

Egentlig var planen å starte denne artikkelen med en norsk oversettelse av "You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?", men det høres rett og slett ikke like bra ut på norsk som det gjør når Clint selv sier det, så vi får heller bare gå rett på pressemeldingen.

Den forteller nemlig at Warner Bros. Interactive Entertainment og Clint Eastwoods Malpaso Prods. skal bringe Dirty Harry-franchisen til spillverdenen. Det fortelles ikke hvilken utgiver det er som lager spillet, og vi får heller ikke noen utgivelsesdato å forholde oss til. Pressemeldingen gjør det imidlertid klart at spillet vil lanseres til den neste generasjonens konsoller.

Det kommende Dirty Harry-spillet vil være det første i en rekke spill om den klassiske filmkarakteren Harry Callahan. Spillversjonen av Harry vil se ut som den virkelige versjonen, og i tillegg vil Clint Eastwood selv stå for skuespillet. Dette er gode nyheter, da det er tvilsomt at Dirty Harry hadde hørt like kul ut med noen andres stemme.

Dette er alt vi vet om det kommende Dirty Harry-spillet, men vi kommer selvsagt tilbake med ytterlige detaljer om spillet når vi får dem.

Siste fra forsiden