Discord og PlayStation

Discord kommer til PlayStation neste år

Sony har investert i spillchatteplattformen.

Sony, Discord, montasje Gamer.no

Sony forteller mandag kveld at de kjøper seg inn i spillchattetjenesten Discord. Med det får Sony en liten eierandel i selskapet, og blir en partner i bedriften.

Som en del av partnerskapet jobbes det nå for å implementere Discord på PlayStation-konsollene, slik at spillere skal kunne bruke tjenesten til å snakke med spillere, grupper og venner.

– Vårt mål er å få Discord og PlayStation-opplevelsene nærmere sammen på konsoller og mobiltelefoner fra og med begynnelsen av 2022, forteller PlayStation-sjef Jim Ryan.

Mer informasjon om implementasjonen kommer i løpet av de neste månedene.

Microsoft snuste angivelig på Discord

Nyheten om PlayStation-samarbeidet kommer bare noen uker etter at flere reportasjer hevdet at Discord var i samtaler med Microsoft. Datagiganten skal ha ønsket å kjøpe rubbel og bit, mens Discord selv var mer interesserte i å gå på børs.

Discord er en chattetjeneste som tilbyr kommunikasjon i både tekst og video, og er spesielt spisset mot spillsegmentet. Man kan kommunisere direkte, eller melde seg inn i forskjellige servere, som fungerer som samlingspunkt for ulike nettsamfunn. Tjenesten er tilgjengelig på flere plattformer, og man kan kommunisere på tvers av dem.

LES OGSÅ: Intel latterliggjøres for programvare som sensurerer hat på nett »

Siste fra forsiden