Afterplant med TommyM

Diskuterte lagendringene i Counter-Strike: GO

Programleder Tommy Monsen fikk besøk av «Marcelious», «hEllberg», «aNdz» og «base» for å diskutere alle endringene i 1. divisjon.

Søndag inviterte Tommy Monsen flere spillere til diskusjon om alle lagendringene i Telenorligaen før fjerde og femte runde. I videovinduet øverst ser du opptak av sendingen.

Opprinnelig sak følger.

Søndag kveld kjører vi på med en ekstrasending av Afterplant med TommyM, direkte på vår egen Twitch-kanal. Sendingen skal dekke alle lagendringene som har skjedd i den øverste divisjonen i Telenorligaen den siste uken.

Monsen har invitert flere gjester til å delta i programmet, og får besøk av Thomas «base» Finnøy, Anders «aNdz» Kjær, Ole Kristian «Marcelious» Langan og Christoffer «hEllberg» Hellberg Andersen.

Ønsker å finne ut hvorfor byttene skjer

Thomas «base» Finnøy kommer tilbake til Afterplant
Tor-Steinar Tangedal/Gamer.no

Etter tredje runde i Telenorligaen byttet en håndfull av lagene i 1. divisjon ut flere spillere, noe som gjør at divisjonen allerede ser helt annerledes ut enn den gjorde før seriestart. Etter neste runde stenger overgangsvinduet, og da må alle lagene være satt.

Programleder Tommy Monsen ønsker å dekke dette med en direktesending, for å finne ut hvorfor det skjer.

– Spillerbytter kommer av flere grunner, og jeg har lyst å få fram hvorfor disse skjer. Gjester som «hEllberg», «Marcelious», «aNdz» og «base» skal forhåpentligvis hjelpe til med å belyse dette, forteller Monsen.

– Hvorfor kjører du denne episoden som en direktesending, i stedet for opptak som tidligere episoder?

– Fordi vi ønsker å ha med publikum denne gangen, konstaterer Monsen.

Siste fra forsiden