Disse ble Turok-vinnere

Vant du nytt actionspill?

Stakk du av med et eksemplar av actionspillet Turok og en overlevelsespakke?

Tre Turok-spill til valgfri plattform i premiepotten.
David Engeskaug vant denne overlevelsespakken.

Siden fredag har det vært mulig for lesere å delta i vår Turok-konkurranse, med tre spill og en overlevelsespakke i potten. Det nye Turok-spillet er et fullstendig selvstendig spill, som ikke er oppfølger eller fortsettelse på den tidligere serien. En helt ny hovedperson blir presentert, og han er på oppdrag på en ukjent planet for å få tak i Kane – en kjeltring med en liten hærskare i ryggen. Du står ikke alene i jakten din, og får følge av en gruppe soldater som alle handler etter egen fri vilje.

Fra tidligere er vi vant med at Turok gjerne betyr dinosaurer med våpen, og andre merkelige skapninger. Dinosaurene i dette spillet er modellert etter virkelige dinosaurer, og hovedmålet til utvikleren er å skape en realistisk verden som spilleren tror på. Gameplayet er hektisk, og du står overfor både kjøttetende dinosaurer og aggressive mennesker på din vei mot Kane.

De som ville være med i trekningen måtte gi oss navnet på hovedpersonen i spillet, og navnet på skuespilleren som har stemmen hans. Riktige svar var: Joseph Turok og Gregory Norman Cruz.

Nå har vi trukket vinnere, og det ble:

  • David Engeskaug (får også overlevelsespakken)
  • Tom Grønås Gjerde
  • Thomas Haugen

Vi gratulerer!

Siste fra forsiden