Podkast

Rad Crew - Sesong 9, episode 13

Disse fem eksperimentene gikk så galt som det kan gå

Rad Crew tar for seg de mest mislykkede eksperimentene i spillhistorier.

Valve, Rad Crew

Rad Crew er tilbake etter påskeferien, og denne gangen har vi en gigantisk episode å by på.

Axiom Verge.

Vitenskapen har gitt oss mye bra: moderne medisin, romfart, roboter. Men i spill går det ofte galt når vitenskapsmenn og -kvinner får litt for frie tøyler. I denne episoden snakker vi om de eksperimentene som virkelig gikk galt. Noen av dem endte til og med opp med å true hele planeten.

Men vi får også tid til å snakke om Axiom Verge på PlayStation 4. Ukens gjest, Gamer.nos Audun Rodem, har kost seg med rollespill-frieriet Pillars of Eternity, og gjengen diskuterer det stadig like gode, men også frustrerende Bloodborne. Til slutt tar vi frem svarene på forrige episdes spørsmål om lytternes vanskeligste spillopplevelser

I studio denne gangen sitter Are Ness Fløgstad, Inger Lise W. James, Stian Askeland og Jostein Hakestad, mens Audun Rodem er med over Skype.

Ukens episode.

Her er ukens innhold:

  • (00:00 - 28:42) Intro og Topp 5 vitenskapseksperiment som gikk fryktelig feil
  • (28:42 - 44:00) Nyheter
  • (44:00 - 59:40) Axiom Verge
  • (59:40 - 1:22:05) Bloodborne
  • (1:22:05 - 1:52:00) Pillars of Eternity, m.m.
  • (1:52:00 - slutt) Lytterne svarer: hva er det vanskeligste spillet du har spilt?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 26. mars
Rad Crew, 19. mars

Rad Crew, 12. mars

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden