Podkast

Dette er de mest hjerteskjærende forræderiene

Rad Crew har blit dolket i ryggen alt for mange ganger nå.

I Dishonored blir du dolket i ryggen med en gang.
2K Games

Spill-handlinger er ofte ganske klisjéfylte og en spesifikk klisjé som brukes en del er når de du trodde var venner, plutselig snur og dolker deg i ryggen. I ukens episode av Rad Crew snakker vi om de øyeblikkene der allierte ble til fiender, ofte når historien nærmer seg slutten.

Jostein har begynt på Monster Hunter 4 Ultimate.

Senere i episoden forteller Are om hvordan det er å spille Elite: Dangerous med HOTAS og Oculus Rift kombinert. Han kommer kanskje aldri tilbake tilbake til vår verden etter dette.

Nyheten om at Maxis legges ned er også naturligvis et tema, dog med en anelse galgenhumor – det er jo ikke akkurat det første studioet EA har kjøpt og lagt ned.

Jostein har begynt å jakte monstere i Monster Hunter 4 Ultimate – og til tross for at det har en rekke likheter med Dark Souls-spillene har det av en eller annen grunn mye større appell for ham enn den serien. Kanskje det er den majestetiske musikken og de vakre omgivelsene? I tillegg har vi begynt på Ori and the Blind Forest, og førsteinntrykket er positivt.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

I studio denne gang sitter Are Ness Fløgstad, Marie Helen Hansen, Aleksander Hakestad og Jostein Hakestad.

Her er temaoversikten:

  • (4:00 - 29:40) Topp 5 forræderske forræderier
  • (29:40 - 1:04:00) Nyheter
  • (1:04:00 - 1:39:00) Monster Hunter 4, Elite Dangerous m/Oculus
  • (1:39:00 - slutt) Ukens spørsmål: hva spiller du på mobilen din?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 5. mars
Rad Crew, 26. februar

Rad Crew, 19. februar

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: Ori and the Blind Forest

Siste fra forsiden