Divinity: Original Sin 2 bryter ut av Early Access i september

Rollespillet har fått en offisiell slippdato.

Larian Studios

Den etterlengtede oppfølgeren til rollespillet Divinity: Original Sin har omsider fått en lanseringsdato. Via spillets Kickstarter-side forteller utvikler Larian Studios at Divinity: Original Sin 2 blir å finne på PC den 14. september i år.

Divinity: Original Sin 2 kommer i september.
Larian Studios

De som ikke vil vente så lenge kan hive seg inn i spillets Early Access-versjon, som ligger på Steam til 340 kroner. Den tidlige utgaven av Divinity: Original Sin 2 fikk nettopp en stor oppdatering, og byr blant annet på to nye områder og flere tilpasningsmuligheter når man lager sin egen spillerfigur.

En mer detaljert liste over utførte endringer og videre planer for spillet finnes på Kickstarter.

Bygger videre på originalen

Divinity: Original Sin 2 bygger videre på systemene fra forgjengeren, i tillegg til å introdusere en rekke nye muligheter for spillere:

– Divinity: Original Sin 2 er en helt ny opplevelse [...] med et nytt brukergrensesnitt, en ny visuell stil og avanserte rollespillsystemer. Alt som var bra med det opprinnelige spillet er også tilbake: Gå hvor man vil, drep hvem som helst, finn uendelige måter å løse problemer på og sett sammen den ultimate rollespillgruppen, forklarer Larian.

Som forgjengeren vil Divinty: Original Sin II bruke et turbasert kampsystem, og utvikleren lover å inkludere en haug med nye angrep, egenskaper og muligheter for taktisk spill. Spillet kan oppleves enten alene eller i en gruppe på opptil fire spillere, lokalt eller via Internett.

Vår anmelder lot seg imponere av Divinity: Original Sin.
– Endelig et godt, gammeldags rollespill »

Siste fra forsiden