Djevelsk PS2-rollespill til Europa

Koei har fortalt at de bringer Shin Megami Tensei: Devil Summoner - Raidou Kuzunoha vs. The Soulless Army til Europa.

Shin Megami Tensei: Devil Summoner - Raidou Kuzunoha vs. The Soulless Army (heretter kjent som SMT:DS-RKvsTSA, eller kanskje heller bare Devil Summoner) er det neste spillet i kultserien Shin Megami Tensei. Her foregår handlingen tidlig i forrige århundre, og vi får følge Raidou Kuzunoha (den fjortende) som undersøker en kidnappingssak som raskt viser seg å bare være toppen av et mystisk isfjell.

Det nye kampsystemet i aksjon

Spillet kommer med et nytt tredjepersons-kamera og fokuserer på en mer actionorientert opplevelse enn de tidligere spillene i serien. Kampsystemet skal kombinere det beste fra turbaserte og sanntidsbaserte rollespill, og belønner spillere som klarer å holde nervene i sjakk og velge de riktige angrepene og magiske formularene samtidig som reaksjonsevnene deres settes på prøve.

Raidu kan angripe i ekte arkadestil, med kombinasjonsangrep og det hele, samtidig som han har en stor rekke magiske formularer, spesialangrep og mektige gjenstander til rådighet. En av spillets interessante funksjoner er at han kan lamme demonene han kjemper mot, og fange dem, slik at de må kjempe ved hans side i fremtidige kamper.

Ellers loves vi en gripende detektivhistorie, en distinkt, mørk stil og flere originale elementer. Pressemeldingen forteller at Devil Summoner skal lanseres i Storbritannia i april, men forteller ikke når PS2-eiere i de øvrige europeiske landene får mulighet til å kjøpe spillet. Mer info finner du på spillets amerikanske nettsted.

Siste fra forsiden