Ny Sam & Max-sesong avduket

Djevlens lekehus

Telltale Games har annonsert nye eventyr med den hysteriske duoen.

SAN FRANCISCO (Gamer.no): Eventyrheltene Sam & Max har allerede gjort stor suksess i et episodebasert format. I natt norsk tid kunne Telltale Games bekrefte at det er mer moro på vei.

Nye eventyr.

Nå er det nemlig klart at man vil gi ut Sam & Max: The Devil’s Playhouse om ikke veldig lenge. Sesongen er spredt over fem episoder, og den første vil komme allerede 15. april og har fått navnet The Penal Zone. Deretter vil de fire neste episodene følge i månedlige intervaller.

I starten av første episode har Max plutselig fått en haug med mektige psykiske evner som han må bruke mot de sterkeste og rareste fiendene frilanspolitiet noen gang har møtt.

Duoen må også finne ut hvor disse kreftene kommer fra, og vi loves at Max vil få nye evner i hver eneste episode. Her nevnes endring av form, teleportering, tankelesing og evnen til å se inn i fremtiden.

– Telltale fortsetter i å lykkes med å gi Sam & Max ekstremt merkelige evner og tilbøyeligheter, sier Sam & Max-skaper Steve Purcell i en pressemelding.

Telltale Games forteller at The Devil’s Playhouse kommer til PC og Mac, samt at serien gjør sin debut på PlayStation 3 og PSN. PC-brukere kan allerede nå forhåndsbestille første episode, og da får man en liten bonus med på kjøpet. Sjekk ut den offisielle nettsiden.

Der kan du også se spillets debuttrailer og skjermbilder.

Gamer.no har for øvrig en avtale med Telltale på GDC i løpet av fredagen.

Siste fra forsiden