Paladins World Championship

Dobbelt norsk da «Isbittenner» vant VM i Paladins

Nordmann ble verdensmester i Paladins.

«Isbittenner» løfter trofeet.
Hi-Rez Studios

Ken Leander «Isbittenner» Vang Aspestrang føyde seg til listen over norske verdensmestre, etter at han gikk seirende ut av Paladins World Championship med Ninjas in Pyjamas sist helg.

Dobbelt norsk

Allerede før finalen gikk av stabelen var vi garantert norsk triumf. Ninjas in Pyjamas' motstander var nemlig Pittsburgh Knights, der Terje «Zarini» Haugmo har spilt siden slutten av juli.

– Det var kun to nordmenn med i hele turneringen, så det var så klart morsomt, forteller Vang Aspestrang til Gamer.no.

Og det var faktisk Knights som kom best i gang i finalen. «Zarini» og kompani vant de to innledende matchene i serien på best av syv, men så fikk ninjaene hentet seg inn igjen.

– Det var veldig viktig for oss å holde oss sterke mentalt, selv etter at vi tapte de to første kampene. Om de hadde kommet seg inn i hodene våre og latt oss tro de var bedre, ville vi ha tapt. Selvfølgelig kjente vi på presset når vi lå under 0-2, men vi mistet aldri troen på at vi kunne vinne, sier Vang Aspestrand.

0-2 ble raskt snudd til 2-2 og med vind i seilene så Ninjas in Pyjamas seg aldri tilbake. En tredje seier på rad sikret matchball for laget til «Isbittenner», og selv om det ble spenning i sjette kampen var det til slutt ingen ting som kunne hindre ninjaene i å ta trofeet.

Nå venter en fortjent pause for «Isbittenner», før ferden mot et nytt mesterskap begynner til neste år. Ninjas in Pyjamas har imidlertid allerede varslet endringer – Erik «Bird» Sjösten legger opp – men hva det betyr for resten av laget gjenstår å se.

– Etter så mye arbeid og reising vi har lagt inn i år, så tar vi oss fri til etter nyttår. Det er viktig for oss at vi ikke blir utbrent på spillet og fremdeles har det morsomt. Planen er å fortsette som spillere så lenge som mulig, og forhåpentlig gjør det like bra, avslutter Vang Aspestrand.

Det har ikke lykkes Gamer.no å få en kommentar fra «Zarini».

Siste fra forsiden