Telialigaen - League of Legends

Begge lag er avhengige av poeng

Rich Gang møter Domino i fjerde runde av Telialigaen League of Legends. For å nå sluttspillet er begge lag avhengige av å ta poeng.

Rich Gang møter Domino i Telialigaens fjerde runde.
Riot Games/Rich Gang/Domino, Edit: Brage Vasseljen/Good Game

SLIK SPILLES FJERDE RUNDE AV TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 19. SEPTEMBER

18:00 - Vanir - Riddle
18:00 - 00 Nation - HyFerion5
18:00 - Wizard - KAOS
18:00 - Bifrost - Bitfix
20:00 - Domino - Rich Gang

Se resten av kampene i terminlisten »

Før fjerde runde av Telialigaen League of Legends begynner tabellen virkelig å ta form. Riddle og Bifrost troner på toppen, tett fulgt av HyFerion5 og 00 Nation som ligger tre poeng bak.

På nedre del av tabellen finner vi, kanskje overraskende for mange, både Rich Gang og Domino - foreløpig på en delt åttendeplass. Begge lag ble på forhånd av sesongen spådd å være utfordrere til en plass i sluttspillet, men foreløpig ligger de ikke an til det.

Nå skal det sies at det er mange kamper igjen før sluttspillet er spikret, men det er ingen tvil om at poengene fra denne runden er høyst nødvendige for begge lag, i det de møtes i rundens hovedkamp.

Se hovedkampen mellom Rich Gang og Domino søndag 19. september klokken 20:00 »

LES OGSÅ: Vant toppoppgjøret: – Lite motstand

Treg start på sesongen

DISSE SPILLER FOR RICH GANG

Vis mer

Andreas «Banderas» Barril (Top)
Angelo «Slice» Yousef (Jungle)
Marius «Veigar v2» Aune (Mid)
Hamad «Saito» Allaui (ADC)
Thong «Thoug» Van (Support)

RICH GANGS TRE SISTE RESULTATER

🔴 🟢 🔴

Så langt har Rich Gang kun plukket poeng i ett av tre oppgjør. Det skal riktignok sies at de har spilt mot to av ligaens topplag, så helt mørkt er det ikke. Likevel er lagets Top Lane-spiller, Andreas «Banderas» Barril misfornøyd med sesongåpningen.

«Banderas» er misfornøyd med serieåpningen.
Privat

– Jeg er ikke fornøyd med nivået vårt i det hele tatt. Vi har hatt en veldig dårlig start, og mye av det ligger på meg. Vi har dog begynt å få teken på hvordan vi skal spille sammen som et lag, med tanke på hvor forskjellig spillestilen til den nye Mid Lane-spilleren vår er i forhold til vår gamle. Når vi får det på plass, så får dere nok se et bedre Rich Gang-lag enn det som vant TES, sier han til Gamer.no.

Selv har Top Lane-spilleren hatt mer enn nok å henge fingrene i utover spill i Telialigaen, men han kan forsikre seerne at ting begynner å komme på plass igjen.

– Personlig har jeg slitt med å få balansert League of Legends, jobb og universitetet, men jeg har begynt å komme meg i sonen igjen. Folk kan forvente seg å se gode prestasjoner fra både meg og laget fra nå av.

LES OGSÅ: Vant toppoppgjøret: – Lite motstand

Les også
Telialigaen lanserer bedriftsliga

For Rich Gangs del bør de gode prestasjonene komme allerede denne runden. Barril er ikke overbevist over nivået motstanderne har vist så langt, og ser for seg at det individuelle nivået på sitt eget lag bør holde for å ta hjem seieren.

– Dominos nivå er mye lavere enn hva alle har forventet. De hadde et godt lag på papiret, men det ser ut som om synergien ikke helt er der. Litt sånn som oss i Rich Gang, sier han før han fortsetter.

– Vi har egentlig ikke identifisert noen svakheter i Domino enda, rett og slett fordi vi ikke har hatt tid. Laget vårt har mye på tallerkenen, så vi trener egentlig ikke. Som spillere er vi definitivt bedre enn Dominos spillere, så jeg satser på at det skal være nok. Vi vinner nok denne kampen bare ved å vinne i hver Lane og ta det derifra, slik som vi alltid har gjort i Rich Gang.

LES OGSÅ: Brages betraktninger: Lotto på tippekupongen

Omrokkering på brikkene

DISSE SPILLER FOR DOMINO

Vis mer

Adrian «Dipzey» Kjellesvik (Top)
Kewin «Sidon» Karlsson (Jungle)
Thomas «RIPPED» Hau (Mid)
Yi «Teiyon» Marco Xu (ADC)
Dennis «Denden» Bui (Support)

DOMINOS TRE SISTE RESULTATER

🔴 🟢 🔴

«Dipzey» gjør comeback i Telialigaen.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

Etter tapet mot Wizard i tredje runde har Domino gjort et par endringer i lagoppstillingen. Thomas «RIPPED» Hau tar over Mid Lane for Andreas «Yupwulf» Brustad, og Telialigaen-veteran Adrian «Dipzey» Kjellesvik gjør comeback i Top Lane.

Hau beskriver endringen som noe overraskende, men mener samtidig at laget kom fram til den beste avgjørelsen.

– Mot Wizard føltes det ut som om vi hadde vunnet, helt til vi tapte vår Nexus. Jeg vil si det gikk mest på kommunikasjon og usikkerhet angående hvem som bestemmer hva under kampene. Endringen kom litt brått på. Jeg tror vi manglet litt synergi, og forsøkte å se etter en Mid Lane-spiller før vi endte opp med at det beste var å sende meg til Mid Lane, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: 00 Nation møter Riddle: – Han må slutte å være så selvsikker uten grunn

Endringene i lagoppstillingen har medført seg mangel på trening for Domino, men Hau har troen på at laget er mer enn motivert nok til å kunne kjempe om seieren mot Rich Gang. Uten seier ser det mørkt ut for lagets ambisjoner om sluttspill.

– Nivået har gått opp fra de siste sesongene jeg har spilt, og ettersom vi nettopp har gjort endringer i laget har vi ikke fått så mye tid å bli klare på. Taper vi mot Rich Gang er det usannsynlig for oss å nå sluttspillet. Helt ærlig så har jeg ikke fulgt med på kampene deres, så jeg har ikke så mye anelse om eventuelle svakheter. Vi vinner nok gjennom vennskapets kraft, og «Denden» sponser kebab på hele gjengen om vi vinner, sier han til Gamer.no.

Har du husket å oppdatere Fantasy-laget ditt? Tipsene finner du her »

Siste fra forsiden