Telialigaen - League of Legends

Domino tapte hovedkampen - Riddle tok grep om andreplassen

– Vi burde vunnet den første matchen, sier Domino-spiller Alf-Kristian «Nash» Sund.

Alf-Kristian «Nash» Sund ikke fornøyd med søndagens prestasjon.
Mohammed Barzinje/Riddle

LIK ENDTE FEMTE RUNDE AV TELIALIGAEN - LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

Last Minute - PredatorX 0-2

Bifrost - Nordavind 0-2

Celestial Gaming - Vanir 1-1

Viking - Wizard 1-1

Domino - Riddle 0-2

Se resten av kampene i terminlisten »

Før kampen var det mye fokus på duellen i midlane, og i ettertid kan man si at Isak «Energy» Fjell var mer synlig enn hans konkurrent Alexander «HHNeverLucky» Fedde i søndagens toppkamp.

LES OGSÅ: Mener Domino hadde vært bedre med treneren i Mid Lane

I tillegg fikk man servert både Yone og Samira (to nye helter journ. anm.) for første gang i Telialigaen, fra nevnte «HHNeverLucky» og Riddles Jakob «JackSpektra» Kepple.

Se kampen i opptak på vår Twitch-kanal »

Tabellen etter fem runder.
Telialigaen.no

– Ikke planlagt

Nevnte «JackSpectra» var godt fornøyd rett etter kampslutt. Han ble som nevnt den første i Telialigaen som tok i bruk den nye karakteren Samira, og det var ikke planlagt på forhånd skal vi tro han selv.

– Samira-valget var ikke planlagt, men jeg har spilt henne alene i ranked og i treningskamper, men det var mange ADC-er som var bannet fra draften så da tenkte jeg dette var den perfekte muligheten til å spille henne. Jeg er ikke helt sikker på hvor sterk hun er, føler faktisk hun er litt overvurdert siden hun er så flashy og kan gjøre en del syke ting med nøkkelevnen sin, men utenom det føler jeg hun ikke har så mye. Har ikke helt bestemt meg hvordan jeg føler om henne enda, forteller han til Gamer.no.

DISSE SPILTE FOR RIDDLE

Vis mer

Tom «Nijhuis» Nijhuis (Top)
William «Cheelm» Frövén (Jungle)
Isak «Energy» Fjell (Mid)
Jakob «JackSpektra» Kepple (ADC)
August «Quixeth» Skarsfjord (Support)

Riddle storspilte i den andre kampen, men i første kamp så det ut til å gå mot Domino-seier før noe snudde. «JackSpectra» trekker frem sin egen mid-laner «Energy» som en av faktorene for at det ble seier til Riddle.

– Jeg tror alle spilte bra i dag, spesielt «Energy». Han posisjonerte seg bra i lagbataljer med sin Lucian og han bar laget ganske hardt. Jeg tror hvis jeg hadde hatt skikkelig reaksjonstid i en nøkkelsituasjon i den første matchen kunne det blitt mye lettere, men jeg ble fanget flere ganger når jeg ikke burde blitt det.

Det har vært en lang ferie for flere av spillerne, og lagene har hatt sjansen til å både teste nye spillere og nye strategier, men skal vi tro han så har ikke Riddle jobbet med noe spesifikt de siste ukene, annet enn at de tester ut forskjellige ting og ønsker å bli landets beste lag i League of Legends.

– Vi har egentlig ikke jobbet med noe spesifikt, vi bare fortsetter å finne ut hva vi er best på, og vi prøver å bli det beste laget i Norge. Jeg tror at i den første matchen burde vi ha tapt med tanke på hvordan det gikk tidlig, men Domino klarte ikke å avslutte kampen som de burde. I den andre matchen var vi best fra start og klarte enkelt å avslutte etter bare 23 minutter.

Les også
Norske «Phenom» lekte seg til plass i Street Fighter-OL

LES OGSÅ: Jukseanklager overskygger historisk norsk King of Nordic-sluttspill

– Dårlig utførelse

DISSE SPILTE FOR DOMINO

Vis mer

Thomas «cptcatface» Hau (Top)
Martin «Yike» Sundelin (Jungle)
Alexander «HHNeverLucky» Fedde (Mid)
Alex «Mirbs» Holmin (ADC)
Alf-Kristian «Nash» Sund (Support)

På den andre siden står Alf-Kristian «Nash» Sund og Domino med null poeng etter kampen, og skuffelsen er til å kjenne på.

– Det var mye som gikk bra i den første matchen og vi burde vunnet lett etter hvordan det gikk tidlig. Vi hadde bedre lagkomposisjon, men vi er for trege til å utføre taktikker og vi ga Riddle muligheten til å komme tilbake. I den andre matchen er det ikke så mye å si. Alt gikk galt etter at bot-lane døde. Helten vår der ble for svak i forhold til Samira, så vi kom oss aldri tilbake hvor Vayne ble brukbar, sier han.

Alf-Kristian «Nash» Sund ikke fornøyd med søndagens prestasjon.
Mohammed Barzinje/Riddle

«Energy» for Riddle spilte en stor kamp med Lucian i begge kamper, og «JackSpectra» fikk gjort mye med Samira, men «Nash» mener det ikke står på draften til Domino.

– Den første draften gikk akkurat etter planen. De valgte som forventet, og vi føler vi hadde en bedre komposisjon, men utførelsen var der ikke. Den andre draften var litt mer jevn, men de spilte bedre enn oss, avslutter han.

Siste fra forsiden