Doom 64 - Epic Games Store

Doom 64 er gratis på PC de neste dagene

Epic-butikken deler også ut ekstrainnhold til Rumbleverse.

Bethesda Softworks

Epic Games Store rullet torsdag ut sitt nyeste gratistilbud. Denne gangen gir nettbutikken bort eksemplarer av Doom 64, det klassiske skytespillet som opprinnelig ble lansert på Nintendo 64 i 1997.

Doom 64.
Bethesda Softworks

Det er den oppussede utgaven av Doom 64, utviklet av Nightdive Studios og lansert i 2020, som deles ut. Denne byr på oppgradert grafikk med 60 bilder per sekund, bedre oppsett for mus og tastatur og støtte for ultrabrede skjermer, samt et knippe ekstrabrett kalt Lost Levels.

Er du interessert i å plukke opp spillet er det bare å dra innom sidene for gratis spill i Epic-butikken. Der finner du oppføringen for Doom 64, trykker knappen merket «Get» og så er spillet ditt til Dovre faller eller Epic legger ned butikken sin.

Rumbleverse.
Epic Games

Ukas andre tilbud er en pakke med kosmetikk for gratisspillet Rumbleverse. Nærmere bestemt er det snakk om Boom Boxer Content Pack, som gir deg et boksekostyme.

Rumbleverse er et fargerikt møljeslagsmålspill fra Iron Galaxy Studios, der 40 spillere dæljer løs på hverandre med bare nevene i håp om å stå igjen som kongen på haugen. Spillet ble lansert 12. august, og kan lastes ned gratis fra Epic-butikken.

LES OGSÅ: I dette actionfylte bilspillet blir banene til mens du kjører på dem »

Siste fra forsiden