Wreckreation

I dette actionfylte bilspillet blir banene til mens du kjører på dem

Wreckreation er et nytt prosjekt fra en rekke tidligere Burnout-utviklere.

Utviklerne i Three Fields Entertainment har gjort business av å videreutvikle konsepter de en gang pludret med da de arbeidet for Burnout-skaper Criterion Games, men deres nyeste prosjekt er noe litt annerledes.

Spillet, som går under det fengende navnet Wreckreation og ble avslørt fredag kveld, kaster deg ut i en massiv åpen verden hvor man kan kjøre på kryss og tvers av en fiktiv amerikansk stat. Mye av moroa ser ut til å foregå høyt til værs, hvor spillere kan bygge tilsynelatende endeløse kombinasjoner av hopp, hindringer, looper og alt mulig annet.

Her setter noen på plass en rampe i siste liten.
Three Fields Entertainment

Wreackreation vil by på et vell av ulike spillestiler, og det blir opp til spillerne å oppdage og utforske de mange forskjellige løpstypene, snarveiene og utfordringene som venter.

Man kan kjøre alene, sammen med kunstig intelligens, men hovedfokuset er tydelig på spillets flerspillerdel og en verden som stadig utvikler og endrer seg. Annonseringstraileren viser dette i praksis, når man ser at én spiller kjører ned en bakke mens en annen spiller plasserer en forvokst badeand og en rampe i bunnen av den samme bakken.

Nøyaktig hvordan dette vil fungere i det endelige spillet, og hvor mange spillere som potensielt kan dele samme verden ble ikke nevnt.

Wreckreation kommer «snart» til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Windows.

Siste fra forsiden