Doom-skapernes Kickstarter er midlertidig kansellert

Nå jobber utviklerne med en demo som skal vise frem mer av spillet.

Night Work Games

De tidligere id Software-grunnleggerne John Romero og Adrian Carmack har kansellert Kickstarter-kampanjen for sitt nye skytespill – Blackroom. Beslutningen følger klare tilbakemeldinger fra fansen om at kampanjen manglet både bilder og video som viste frem spillet, noe utviklerne nå skal gjøre noe med.

En håndfull konseptbilder var alt Romero og Carmack hadde å vise frem.
Night Work Games

I en oppdatering på Kickstarter-siden (via Eurogamer) forklarte Romero at de er i gang med å lage en ordentlig demo for Blackroom, og vil lansere en ny kampanje så snart denne er ferdig:

– Teamet jobber med en demo som viser frem alle elementene som gjør Blackroom til et unikt spill – ting som vi har ventet i årevis på å kunne inkludere i en førstepersonsskyter, og som gjør oss utrolig spente på spillet, skrev Romero og fortsatte:

– Deres støtte for vårt spill og vår visjon har vært fantastisk og verdifull. Dere har allerede bevist at dere vil at denne kampanjen lykkes, og vi tror en spilldemo vil gjøre resten av spillsamfunnet like spente på dette spillet som det dere er.

Kamp mot hologrammer

I Blackroom må du kjempe mot grusomme skapninger som på en eller annen måte har lekket ut fra realistiske hologrammer og inn i den virkelige verdenen. Med deg har du et utvalg av våpen og et hendig verktøy som lar deg endre omgivelsene dine.

Ifølge Romero byr spillet på en rekke av de populære skytespillelementene fra hans tidligere spill – som Doom, Quake og Wolfenstein 3D – med fokus på intense skuddvekslinger og hurtig manøvrering av spillfiguren.

Blackroom kommer til PC og Mac og utviklerne håper å lansere spillet vinteren 2018.

I fjor var John Romero med å lage en videoserie om spill.
Se utvikleren spille og snakke om Doom »

Siste fra forsiden