Dr Disrespect - Twitch

«Dr Disrespect» innrømmer å ha sendt upassende meldinger til mindreårig

TLDR

  • Guy Beahm, kjent som «Dr Disrespect», har innrømmet å ha sendt upassende meldinger til en mindreårig i 2017.
  • Beahm understreker at han ikke begikk noen kriminell handling, men innrømmer at han gjorde en feil.
  • Meldingene førte til Beahms utestengelse fra Twitch i 2020, og nå som detaljene er offentliggjort har han mistet flere samarbeidsavtaler.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Fire år etter utestengelsen fra Twitch har Guy Beahm, bedre kjent som «Dr Disrespect», delt sin side av saken. Det kommer etter anklager om upassende oppførsel, som han delvis har bekreftet.

Kaoset rundt den kontroversielle skikkelsen blusset opp igjen i helgen. En tidligere Twitch-ansatt fortalte at «Dr Disrespect» ble kastet ut på grunn av upassende meldinger sendt til en mindreårig via Twitch-plattformen, noe Beahm selv erkjenner.

I et lengre innlegg på X skriver Beahm at meldingene som «lente seg for mye i retning av å være upassende» ble sendt i 2017. Han nekter imidlertid for å ha sendt eller mottatt bilder og hevder også at han aldri hadde planer om å møte den ikke navngitte personen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Beahm understreker at det ikke ble begått noen kriminell handling, og at han heller aldri ble etterforsket for å ha gjort noe kriminelt. Han tar likevel et «moralsk ansvar», skriver han.

– Fra et moralsk standpunkt tar jeg absolutt ansvar. Jeg burde aldri ha hatt disse samtalene i det hele tatt. Det tar jeg på min kappe. Det tar jeg på min kappe som en voksen, en gift mann og en far. Det burde aldri ha skjedd. Jeg innser det. Jeg er ikke perfekt og jeg tar faen meg ansvar for mine greier. Det var idiotisk.

Da Twitch brøt samarbeidsavtalen med Beahm i 2020, fikk han likevel utbetalt det fulle beløpet i kontrakten, skriver han. Fire år senere har saken imidlertid begynt å få større konsekvenser for «Dr Disrespect».

Han ble denne uka sparket fra spillstudioet Midnight Society, som han var med å grunnlegge i 2021. Turtle Beach, som blant annet produserer hodetelefoner og annet tilbehør, har også avsluttet sitt samarbeid med Beahm. Mannen selv forteller at han nå drar på ferie med familien sin, før han fortsetter med strømming av spill på YouTube.

– Hvis du er ukomfortable med denne uttalelsen og syns jeg er en drittsekk, er det greit. Men jeg skal faen meg ingen steder. Jeg er ikke den samme fyren som gjorde den tabben for alle de årene sine. Jeg tar en lengre ferie med familien min, som jeg nevnte på sendingen, og kommer tilbake med en tung bør løftet fra mine skuldre.

Siste fra forsiden