Dragon's Dogma 2 - dato

Dragon's Dogma 2 har fått dato

Avslørt i ny trailer for oppfølgereventyret.

Tidligere denne måneden dukket Dragon's Dogma 2 plutselig opp med lanseringsdato på nettsidene til sensurorganet PEGI. Den slettede oppføringen meldte om lansering 22. mars 2024, noe Capcom nå har bekreftet.

I en videopresentasjon for spillet sa utvikleren at Dragon's Dogma 2 kommer til den nevnte datoen – altså 22. mars neste år – for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Samtidig slapp Capcom en ny trailer for oppfølgereventyret. Videoen, som du kan se over, viser glimt av både spilling og av historien spillere skal få oppleve. Her var også glimt av en ny monstertype – en skikkelig sværing kalt Talos.

Talos er ikke akkurat liten.
Capcom

Videre fikk vi lære litt om den nye klassen Trickster. Denne bruker illusjoner for å forvirre fiender, som for eksempel kan føre til at de slåss mot hverandre i stedet for mot spilleren.

Dragon's Dogma 2 ble offisielt avduket for snart halvannet år siden. Siden den gang har Capcom blant annet kunngjort at spillet vil inkludere såkalte Pawns. Dette er datastyrte ledsagere som ved hjelp av kunstig intelligens skal oppføre seg omtrent som andre spillere.

LES OGSÅ: Warhammer-action utsettes til sent i 2024 »

Siste fra forsiden