Dragon's Lair til Europa

Conspiracy Entertainment vil gi ut DS-versjonene av Dragon's Lair og Space Ace i Europa.

Åttitallshelten Dirk the Daring gjør et nytt forsøk på å kapre moderne spilleres hjerter, denne gangen på DS. I løpet av første kvartal 2008 vil Conspiracy Entertainment gi ut Dragon's Lair for DS. Senere kommer Dragon's Lair II og Space Ace. alle spillene utvikles av United Coders.

Dragon's Lair ble opprinnelig lansert som arkadespill i 1983. I motsetning til de vanlige spillene på markedet benyttet det seg ikke av primitiv dataanimert grafikk, men kom i stedet med tegnefilmgrafikk i ekte Disney-stil. Dette var mulig på grunn av Laserdisc-teknologi (en forgjenger til CD-Rom), men grafikken hadde sin pris – gameplayet var nemlig svært simpelt.

DS-versjonen kommer med to spilltyper. Den ene er identisk med originalversjonen, og har alle scenene og dødsscenene fra originalen. Problemet er selvsagt at på samme måte som originalen er den uhyggelig vanskelig, og ikke alltid like brukervennlig, og det er dette den andre spilltypen endrer på.

Denne retter seg mot nye spillere, og gjør en rekke store og små forandringer. I tillegg legges det til støtte for stylusen, mikrofonen og «rumble pak».

Dragon's Lair følger Dirk the Daring, en klossete ridder som må redde den vakre prinsessen Daphne fra en ond drage. Underveis må Dirk kjempe seg gjennom et farlig slott, hvor hvert rom er fylt av grusomme farer og monstre.

Informasjon om DS-versjonene av Dragon's Lair II og Space Ace (som nesten kan beskrives som Dragon's Lair i verdensrommet) kommer senere.

Siste fra forsiden