Drakensang: The Dark Eye

Klassisk rollespillserie gjenfødes

Etterfølgeren til rollespillene i Realms of Arkania-serien er her, og nå kan du teste demoen.

Drakensang: The Dark Eye foregår i rollespillverdenen Aventuria. Handlingen er satt til handelsbyen Ferdok, som primært er kjent for sitt gode øl og sine mektige kvinnelige krigere. Her bor mennesker og dverger i harmoni.

Nok et spill ødelagt for araknofobene.

Nå er det imidlertid mystiske ting på gang. En serie drap ryster byen, og innbyggerne blir mer nervøse for hvert drap. Det er, som du sikkert har gjettet, på tide at noen ordner opp.

Drakensang lar deg kontrollere en gruppe helter på reise rundt i en stor og levende verden. Spillet har blant annet et variert og fleksibelt magisystem, strategisk kamp i sanntid og realistisk fysikk.

Installasjonsfilen til den ferske demoen av Drakensang: The Dark Eye er på 500 MB. Om du trenger mer informasjon om spillet før du laster ned, kan du stikke innom det offisielle nettstedet.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden