DSI i butikkene i dag

Nintendo slår til med fem nye titler til nedlasting.

I dag ble det kjent at det vil samtidig med lanseringen av nye Nintendo DSI legges ut 5 nye spill, klare for for kjøp og nedlasting på Nintendo DSI Shop. Disse kan kjøpes med forhåndsbetalte Nintendo DSI Points, ikke ulikt Microsoft Points. Spillene som er nevnt er Bird & Beans, Brain Age Express: Math, Master of Illusion Express: Funny Face, Art Style: AQUIA og Wario Ware: Snapped, et spill der du må bruke det innebygde kameraet på samme måte som Eyetoy.

I tillegg så vil nettleseren Opera være tilgjengelig for nedlasting og det skal være mulig å benytte seg av flere typer sikrede nett enn med DS Lite, noe som kan gjøre den enda nyttigere på turer.

Smil! Du er på kamera!

DSI er tynnere enn DS og har i tillegg fått en større skjerm på 3,25 tommer. Den kommer med ikke mindre enn to kameraer som kan benyttes både i spillsammenheng og for å ta bilder av deg selv. Du kan leke deg med elleve spesialeffekter og bildene kan redigeres i etterkant med det medfølgende bildeprogrammet.

Men det stopper ikke der. Nintendo har også flesket til med med en noenlunde fullverdig musikkspiller. Eneste aberet ser ut til å være at den ikke støtter MP3-formatet. Men det loves bedre lyd, og muligheten til å manipulere lyder og musikk direkte på konsollen.

Nintendo DSI lanseres i Europa i dag, 3. april, i fargene svart og hvit. Prisen ligger rundt 1900 kroner.

(Kilde: Shacknews)

Siste fra forsiden