Folkets spill / Telenorligaen

Du avgjør hva som blir det nye spillet i Telenorligaen

Dota 2, Heroes of the Storm eller Rocket League kan bli «Folkets spill»

Eivind von Døhlen/Gamer.no

Telenorligaen består i dag av fire spill; Counter-Strike: GO, League of Legends, Overwatch og Hearthstone. Det har lenge vært ønske fra både arrangør og publikum om å utvide, og nå er tiden inne for å ta inn et femte spill i Norges største e-sportsatsing.

Folkets spill

Kravet vi stiller er at spillet er lagbasert, at spillet ikke er for gammelt, og at det ikke er en del av en spillserie som får ny utgivelse en gang i året. Da står vi i praksis igjen med tre alternativer: Dota 2, Heroes of the Storm og Rocket League.

Rocket League har fått et solid fotfeste i norsk e-sport. Det er blant annet jevnlige brukerturneringer og en norsk verdensmester medvirkende årsaker til, men også Dota 2 og Heroes of the Storm er populære spill som fortjener å bli vurdert som en del av Telenorligaens fremtid. Derfor åpner vi nå for det vi kaller «Folkets spill».

Konseptet er enkelt: Det spillet som har flest lag registrert i databasen på Gamer.no mandag 19. desember, blir tatt inn i varmen som det femte spillet i Telenorligaen.

Slik oppretter du et lag »

Vi forstår at det kan være vanskelig å samle et helt lag på kort varsel, så derfor har vi satt noen enkle regler:

  • I Dota 2 og Heroes of the Storm må det være minst tre registrerte medlemmer på laget når vi foretar opptellingen, og de tre må være norske statsborgere
  • I Rocket League må det være minst to registrerte medlemmer på laget, begge norske statsborgere

Dersom disse kravene ikke er oppfylt vil ikke laget telles med.

Resten av medlemmene må naturligvis være på plass innen seriespillet starter opp i februar, men det trenger man ikke bekymre seg for akkurat nå.

Slik kan du prege resultatet

Dersom du ikke allerede er en del av en klubb må du opprette en. Deretter oppretter du et lag under klubben. En klubb kan ha flere lag i ulike spill, noe man blant annet kan se hos Norges to største klubber BX3 og Oslo Lions.

Er du på utkikk etter et lag? Ta en titt på Spillermarkedet »

Siste fra forsiden