Du får litt mer tid med Destiny 2-betaen enn planlagt

Bungie utvider spilletiden.

Destiny 2
Bungie

Dersom du har plaffet ned folk og fe i den åpne Destiny 2-betatesten på PlayStation 4 eller Xbox One de siste dagene kan det være greit å vite at den ikke stenges mandag slik det var planlagt. I stedet utvides spilletiden til 26. juli klokken 03:00, noe som betyr at du kan nyte to ekstra dager med spilling om du ikke har fått nok.

Destiny 2
Bungie

I den åpne testen – som begynte 21. juli – får spillere prøve seg på deler av historien samt konkurrere mot hverandre i flerspillerdelen. Det er først og fremst åpningssekvensen, Homecoming, man får prøve seg på i sniktitten på historiedelen, men man kan også bryne seg på samarbeidsoppdraget The Inverted Spire med opp til to andre spillere.

Vil treffe nye og gamle spillere

I Destiny 2s historie invaderer superskurken Ghaul jorden for å vise The Traveler at den burde valgt Cabal, og ikke mennesket, som dets utvalgte folk. Bungie satser på å appellere til både nye og gamle spillere med oppfølgeren, og har etter sigende tatt til seg mye av kritikken som det første spillet fikk. Blant annet skal det være betydelig mer historie enn tidligere, samt mye lettere å hoppe fra aktivitet til aktivitet uten å først måtte innom et samlingsområde.

Destiny 2 slippes til PlayStation 4 og Xbox One den 6. september, mens de som ønsker å spille Bungies skytespill på PC må vente til 24. oktober.

Vi fikk spilt Destiny 2 under E3-messen i år.
Da meldte vi at Destiny 2 føles like godt å spille som forgjengeren »

Siste fra forsiden