Gigacon 2016

Du kan bli Team Plantronics på Gigacon

Men da må du vinne kvalifiseringen først.

Valve

Plantronics fortsetter suksessen med sitt prosjekt Team Plantronics. Nå kan du altså vinne en tur til Gigacon med betalt opphold, samt en plass i sluttspillet i Counter-Strike-turneringen. Dette er ikke første gangen Plantronics kjører et slikt stunt. Det gjorde de nemlig for Copenhagen Games også.

Les også: – Gigacon er som Landstreffet uten alkohol og russebukse

Åpent for hele Norden

Plantronics, ESL, Gigacon

Dette er en åpen kvalifisering for hele Norden, så norske deltakere må belage seg på å møte motstandere fra flere land enn Norge. Det er satt opp to turneringer, den første på søndag 11. september, og den siste søndag 18. september. De åtte lagene med mest oppsamlede poeng fra disse kvalifiseringene vil møtes i et nytt sluttspill. Vinneren her får muligheten til å representere Team Plantronics på Gigacon, med reise og inngangsbillett dekt. I tillegg vil laget få en plass i sluttspillet i hovedturneringen.

Du kan lese mer om kvalifiseringene her.

Gigacon satser tungt på e-sport og kan i år skilte med 200 000 kroner i e-sportpremier. Det hele starter 30. september og avslutter 3. oktober, og arrangeres i Exporama-senteret i Skjetten nord for Oslo.

Siste fra forsiden