Møt ledelsen i Telenorligaen

Du kan være med å forme Telenorligaens fremtid

Gamer.no inviterer til samling med breddelagene i det norske seriespillet.

Besatt eSport er en av klubbene med mange lag i Telenorliagen.
Eivind van Døhlen/Gamer.no

Telenorligaen går inn i sin femte sesong når seriespillet starter opp igjen i begynnelsen av februar. Siden oppstarten har deltakerantallet økt fra 2000 til 5000, og til våren blir også Rocket League en del av moroa.

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone, Overwatch og Rocket League med 450 000 kroner i rene pengepremier for toppdivisjonene.

Alt du bør vite om Telenorligaen »

Ligaen arrangeres av Gamer.no, som nå ønsker å samle deltakere til et åpent møte tirsdag 17. januar klokken 17:00 for å stake ut kursen videre for Norges største satsing på e-sport. Møtet skjer i Gamer.nos lokaler i Grensen 3 i Oslo, og det serveres gratis mat og drikke til alle deltakerne.

Klubber og lag i 1. divisjon har allerede fått sagt hva de mener til de som står bak seriespillet, men dette er bare en brøkdel av hva Telenorligaen består av. Majoriteten av lagene, spillerne og kampene er nedover i divisjonene, og det er den grasrota som nå skal få bli hørt.

Hva motiveres du av? Hvordan kan Telenorligaen bli et bedre sted å være for deg og ditt lag, og hva betyr mest for deg når du konkurrerer i e-sport?

Ønsker du å være med å forme Telenorligaens fremtid? Meld din interesse i skjemaet under, så blir du kontaktet. God spredning mellom divisjoner og spill vil prioriteres.

Siste fra forsiden