Du kan vinne en million dollar ved å spille The Elder Scrolls Online

Og til helgen kan du spille helt gratis.

Bethesda

I løpet av de siste ukene har Bethesda avholdt en kampanje på sosiale medier, der spillere kunne fortelle hvorfor de spiller The Elder Scrolls Online. Med navnet #MillionReasonsToPlay var kampanjen ment til å skape oppmerksomhet rundt spillet, samt å gi potensielle spillere gode grunner til å opprette en konto.

Nå har Bethesda virkelig gitt spillere en million grunner til å prøve det nettbaserte rollespillet. Utvikleren skal nemlig gi bort en million amerikanske dollar til en heldig vinner, og alt du trenger å gjøre er å spille The Elder Scrolls Online.

Bethesda vil gi bort en million dollar.

For å være med i trekningen må du fylle ut et påmeldingsskjema og logge deg inn i spillet en gang før 10. januar 2016.

Spill gratis

Dersom du ikke allerede har en spillkonto gir Bethesda deg muligheten til å prøve spillet helt gratis denne helgen. Fra 10. til 14. desember kan du laste ned og spille The Elder Scrolls Online så mye du vil, uten å betale en krone.

Deltakelse i gratishelgen oppfyller konkurransekravet om å logge inn i spillet, så du trenger altså ikke å kjøpe The Elder Scrolls Online for å være med i trekningen. Skulle du likevel ønske å plukke det opp kan du frem til 14. desember kjøpe det til redusert pris.

Gratishelgen er foreløpig kun tilgjengelig på PC, Mac og Xbox One, men Bethesda jobber også med Sony om å finne en løsning for å tilby en gratisperiode på PlayStation 4.

For å finne ut hvordan du kan være med på gratishelgen kan du besøke The Elder Scrolls Onlines nettside.

The Elder Scrolls Online droppet abonnementsavgiften tidligere i år.
Selve spillet koster fortsatt penger, men spilletid er gratis »

Siste fra forsiden