Ducktales Remastered – forsvinningsnummer

Du må være kjapp hvis du skal sikre deg Ducktales Remastered

Spillet forsvinner snart fra alle former for digitalt salg.

Capcom

Lisenser og businessavtaler er dessverre noe alle som driver med spill må forholde seg til på et eller annet tidspunkt. For oss spillere møter vi som oftest disse plageåndene når spill forsvinner fra digitale plattformer. Det har tidligere skjedd med alt fra Deadpool til Ringenes Herre, og nå skjer det jaggu meg med Ducktales også.

Mer spesifikt er det Ducktales Remastered, nyutgaven av det klassiske NES-spillet basert på tegneserien fra åttitallet, som snart forsvinner sporløst fra nettet. Dette melder utgiver Capcom i en pressemelding. Noen utgaver av spillet forsvinner allerede i dag, torsdag den 8. august, mens andre utgaver takker for seg litt senere i uken. Alle som eier produktet vil imidlertid kunne laste det ned også etter at spillet fordunster fra de digitale butikkhyllene.

Det går over stokk og stein for Ducktales Remastered over de neste par dagene.
Capcom

Det eneste som skjer er altså at man ikke lenger kan kjøpe spillet digitalt. Årsaken til spillets forsvinning er ikke kjent, men det er antagelig en lisens eller en avtale som er i ferd med å løpe ut.

Ikke det eneste

Vi likte Ducktales Remastered godt da det kom ut i 2013:

– Tilhengere av tradisjonelle plattformspill vil uten tvil ha det moro med DuckTales Remastered. Spillets lengde gjør det tiltalende å spille gjennom flere ganger for å forsøke å samle flere diamanter enn forrige gang, eller samle alle skattene raskere enn spilleren foran deg på lederlista, skrev Håvard Hofstad Ruud i sin anmeldelse.

Dette er heller ikke det eneste Disney-spillet som har forsvunnet i det siste. Tidligere i sommer forsvant både The Lion King og Aladdin fra henholdsvis Steam og GOG. Jungelboken er fortsatt til salgs, men kanskje også dette spillets dager er talte ...

Noe lignende skjedde med Telltales Minecraft-spill tidligere i år:
Men Minecraft: Story Mode kan heller ikke lastes ned av de som eier spillene »

Siste fra forsiden