Du skal spille som ...

Bioshock 2-utvikler avslører en munnfull av plottet til det kommende undervannsdramaet.

Bioshock 2 er i vinden for tiden, rykter om at spillet skulle bli 360-eksklusivt ble nylig avkreftet, men fortsatt er ingenting sagt om en mulig tidseksklusiv lansering.
Nettstedet There is Something in the Sea oppdateres jevnlig med nye avsløringer, og nå har noen særdeles saftige detaljer dukket opp gjennom nettstedet Game Informer.

Obs! Dersom du ikke ønsker å vite mer om plottet i BioShock 2 bør du returnere til forsiden nå.

Spillet, som nå har fått bekreftet tidsepoke ti år senere etter hendelsene i det første spillet, tar deg igjen ned til det mislykkede utopiet, Rapture.

Denne gangen er det derimot ikke de velkjente Big Daddy-figurene som er den største trusselen, men deres kvinnelige motparter – Big Sister. Disse beskrives som Little Sisters fra det første spillet, som nå har vokst opp. Full av ADAM og hevn i blodet raser de nå omkring i den sunkne byen, og det er selvsagt her du kommer inn.

Selv vil du tre inn i rollen som den aller første Big Daddy-en. Du vil altså bli plassert i den velkjente dyptvannsdrakten, komplett med hjelm og drill. Din oppgave blir som i likhet med andre Big Daddies, å finne mer av stoffet ADAM. Et genetisk stoff som lar deg endre DNA-strukturen din, som igjen vil la deg beherske diverse overnaturlige evner.

Byen vil selvsagt være fylt av flere Big Daddies som du må overkomme i din jakt på stoffet. Det fortelles også at du vil få muligheten til å adoptere en Little Sister som kan "høste" stoffet for deg, mot at du beskytter henne. Her vil også nykommeren Big Sister komme inn i bildet, disse er alt annet enn glade for at de lille jentene brukes som treskemaskiner – og vil gjøre alt i sin makt for å stoppe deg.

Utvilsomt svært spennende nyheter, og mer vil garantert kommende i månedene framover. Vi lover å ha alle ører og øyner rettet mot dypet.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden