Duke Nukem 3D på GOG

3D Realms har lansert Duke Nukem 3D på Good old Games. Snart kommer Rise of the Triad.

Good old Games er en spillportal som spesialiserer seg i å gi ut eldre spill i XP og Vista-kompatible utgaver, uten kopibeskyttelse og med lave priser. Portalen har allerede en mengde klassikere fra Interplay og andre utgivere.

Duke Nukem 3D.

Nå har de sikret seg et samarbeid med Apogee/3D Realms, og lansert Duke Nukem 3D: Atomic Edition på portalen. Snart følger Duke Nukem: Manhattan Project, Blake Stone-spillene og Rise of the Triad.

– Som Apogee, bringer Good old Games tilbake legendariske spill, ikke bare for kjernegamerne som gjorde dem populære, men også for et utvidet nettpublikum som gjerne vil spille klassikerne som startet det hele, sier Matt Tolleson fra Apogee.

Han fortsetter:

– Sammen med Good old Games ser vi frem til å tilby litt nostalgi og massevis av moro til spillmiljøet.

Duke Nukem 3D følger den ultrabarske spillhelten Duke Nukem, som egenhendig må redde jordkloden fra invaderende romvesener. Atomic Edition er den mest omfattende versjonen av spillet, og inneholder blant annet en ekstra bonusepisode.

Det er ikke klart om vi kan se frem til GoG-lanseringer av andre Apogee-spill, som Death Rally, Raptor og Shadow Warrior.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden