Duke Nukem Forever på PAX?

Spillet som ikke vil dø.

Da 3D Realms sa opp sine ansatte i fjor, trodde alle at dette også betød kroken på døra for Duke Nukem Forever, selv om den amerikanske utvikleren nektet for at spillet var kansellert.

Skal Duke Nukem 3D endelig få sin oppfølger?

Siden den gang har det gått massevis av rykter, blant annet om at utviklingen har blitt overført til et annet selskap. Et av de mer troverdige av disse ryktene har plassert det hos Gearbox (skaperne av Borderlands). Interessant nok har Gearbox-sjef Randy Pitchford sagt at han kanskje kunne avklare disse ryktene på PAX-messen, som starter i dag.

For å gjøre det hele ekstra spennende, har utgiver 2K Games røpet at de har planlagt en stor avsløring på denne messen, og avsløringen kommer allerede i dag. De ber alle følge med på deres livestream fra messen.

Den siste brikken i puslespillet er et lite bilde som 3D Realms-mann George Broussard twitret i går. Det viser rett og slett noen flygende griser. Dette kan være en referanse til en uttalelse fra 2006, hvor han sa at Duke Nukem kom til å bli ferdig «når grisene begynner å fly».

Siste fra forsiden