Duket for tevling i Counter-Strike: Source

Vi arrangerer lagbasert turnering i starten av juni.

Nå er det klart for en ny turnering her på Gamer's Paradise, og denne gangen skal det strides i et av de største skytespillene på markedet.

Fem-mot-fem-turnering

I samarbeid med Hellfragger.no arrangerer vi nå en lagbasert turnering i Counter-Strike: Source. Hvert lag stiller med fem spillere.

Alle turneringskampene vil finne sted på nett fredag 1. og søndag 3. juni på Hellfragger.nos kampservere levert av Multigamer.no, og all nødvendig informasjon om serverne vil overrekkes lagene i god tid før kampstart. Den første kampdagen fokuserer på gruppespill, mens utslagscupen gjennomføres på søndagen.

Premiene denne gang kommer fra spillutstyrsprodusenten SteelSeries, og nettsidene Xplosiv.no, Gamer.no og Multigamer.no. De tre beste lagene i turneringen får:

1. plass: Fem SteelSeries Sensei spillmus, en Counter-Strike: Source-server med 11 plasser som kan disponeres i tre måneder og gratis trykk av t-skjorter for laget med motiv og budskap.

2. plass: Fem SteelSeries Siberia v2 USB 2.0-headsett (svarte), og en Counter-Strike: Source-server med 11 plasser som kan disponeres i en måned.

3. plass: Fem t-skjorter fra Gamer.no, og en Counter-Strike: Source-server med 11 plasser som kan disponeres i en måned.

For å delta i turneringen må lagene melde seg på via turneringssidene innen fredag 1. juni klokken 16:30. Laget må også betale en inngangssum på 100 kroner innen klokken 17:00 samme dag. Denne avgiften omgjøres til pengepremier i turneringen.

Vi har satt en øvre grense på 24 lag i turneringen, så det lønner seg å være tidlig ute med påmeldingen. Det er samtidig en minimumsgrense på 12 lag. Hvis antall påmeldte lag blir mindre enn 12 blir turneringen utsatt.

Flere detaljer om regler, betalingsinformasjon og tidsplan for gjenomføringen finner du på på turneringsiden.

Se og hør kampene direkte

Les også
– Veldig gøy å slå ut to gode lag som Kingpins og Fact

Om du ikke ønsker å stresse musehånden for mye, og heller vil slappe av i ro og mak foran PC-en, ordner Hellfragger.no direkteoverføring av de fleste kampene på sine nettsider. Kampene som streames blir også shoutcastet av WinGr.

Meld på ditt lag her.

Les også: Regler for Counter-Strike: Source-turneringen

Siste fra forsiden