Techland

Dying Light-utvikleren med nye hint om sitt åpen verden-rollespill

Konseptbilde viser mer av verdenen fra Techlands hittil største spillprosjekt.

Techland

Techland – den polske utvikleren bak spill som Call of Juarez og Dying Light – har tatt sikte på rollespill og fantasi for sitt neste spillprosjekt. Denne uka delte teamet litt mer om opplegget, sammen med et nytt stykke konseptkunst.

Via Twitter skriver Techland at det neste spillet blir et historiedrevet eventyr satt i en eksotisk og fantasiinspirert åpen verden. Målet er å skape en høybudsjettsopplevelse som bygger videre på spillingen som Techland er kjent for. Akkurat hva det betyr gikk utvikleren ikke inn på.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Bildet – som du kan se i sin helhet nedenfor – viser en figur som henger i et tre, med utkikk over et vidstrakt og variert landskap i horisonten. Den fargerike verdenen er befolket av både dyr og mennesker, men ellers er det ikke godt å si hva spillere kan forvente.

Som Techland forklarte i fjor har prosjektet fått med seg en haug med tidligere CD Projekt RED-folk. Blant annet har forfatterteamet erfaring fra The Witcher 2 og The Witcher 3, mens åpen verden-sjefen jobbet på både The Witcher 3 og Cyberpunk 2077.

Hva spillet skal hete er foreløpig ikke bekreftet. Utvikleren har heller ikke sagt noe om lanseringsplaner eller hvilke plattformer spillet kommer til.

LES OGSÅ: Studioet bak Witcher-nyversjonen lager nytt rollespill kalt The Thaumaturge »

Siste fra forsiden