Dynasty Warriors møter Gundam

To populære japanske serier møtes i et nytt spill: Dynasty Warriors: Gundam, til Xbox 360 og PlayStation 3.

I forrige uke kunngjorde Namco Bandai og Koei at de ville samarbeide om å gi ut Dynasty Warriors: Gundam for Xbox 360 og PlayStation 3. Spillet tar oss med inn i fremtiden, hvor det utkjempes en episk, intergalaktisk konflikt mellom mektige fraksjoner. Som soldat i denne krigen må du klatre inn i en tungt bevæpnet "kampdrakt", og knuse horder av fiender.

Spillet bringer det raske actiongameplayet fra Dynasty Warriors-serien til det detaljerte og populære Gundam-universet. Vi får spille som legendariske helter og skurker og oppleve berømte scener fra Gundam-historien sett fra deres perspektiv. Dessuten får vi låse opp kampdrakter og piloter fra andre Gundam-epoker om vi klarer å løse ulike hemmelige oppdrag.

Spillet kommer med en haug av kampdrakter, som alle har unike egenskaper. Dessuten kan du oppgradere dem etter hvert som du spiller, og skreddersy dem etter dine behov. Den amerikanske lanseringen vil finne sted til sommeren, og forhåpentligvis tar det ikke lang tid før spillet også blir tilgjengelig i vårt lille hjørne av verden.

Siste fra forsiden