Nettmøte

League of Legends / Celestial Gaming

– E-sport i Norge er ekstremt mye større nå enn for to-tre år siden

Se hva Celestial Gaming svarte i nettmøtet.

Celestial Gaming etter seieren på The Gathering 2015. Fra venstre: Thomas «MeIsYellow» Zhuoming Huang, Jakob «Jubel» William Andresen, Sebastian «Boffen» Gsell, Magnus «Cheezy» Hornnes og Leif Andre »Xleee» Abrahamsen Miranda.
Celestial Gaming

Celestial Gaming er et av Norges mest kjente League of Legends-lag etter å ha figurert i dokumentaren GameOn på TV 2. I tillegg vant tre av lagets spillere kåringen av de mest verdifulle spillerne etter høstsesongen på Gamer.no i fjor.

Laget har gjort det sterkt på norske LAN, og kan blant annet skryte av førsteplass på The Gathering 2015, HordaLAN 2015 og Sørlanet 2014. De var også finalister i sluttspillet av Telenorligaen denne våren, på Gigacon i fjor og på SpillExpo i 2013. I Altiboxligaen havnet de på en tredjeplass, fire poeng bak ligavinner Lions.

Celestial Gaming består av:

Vis mer

Thomas «MeIsYellow» Huang
Jakob «Jubel» William Andresen
Sebastian «Boffen» Gsell
Magnus «Cheezy» Hornnes
Leif «xLeee» Miranda

Celestial Gaming har blitt kjent for en noe uortodoks og aggressiv spillestil, der de ofte overrasker med nye figurer og annerledes strategisk tenking.

Mandag 8. juni klokken 14:00 stiller spillerne Sebastian «Boffen» Gsell og Jakob «Jubel» William Andresen i nettmøte på Gamer.no. Jubel har vært med i Celestial i mange år, mens Boffen ble med i oktober 2014 etter å ha deltatt som reserve en periode. Før dette var han en del av BX3. Begge har spilt League of Legends siden den aller første sesongen.

Nettmøtet er nå avsluttet, men du kan lese alle spørsmål og svar nedenfor.

Sjekk også våre to nettmøter med to norske topplag i Counter-Strike: GO:

Temp.no: – Nordmenn er mer fornøyde med å ha det morsomt enn å konkurrere

LGB: – Vi satser minst like mye nå som før «Rain» ble kjøpt ut

Siste fra forsiden