Om infokapsler
Her er LGB i aksjon under ESL One tidligere i år.
Nettmøte
Her er LGB i aksjon under ESL One tidligere i år. (Bilde: Marcin Wróbel/ESL)

LGB eSports / Counter-Strike: GO

– Vi satser minst like mye nå som før «rain» ble kjøpt ut

LGB-spillerne «Rubino» og «Mystic» stilte i nettmøte på Gamer.no.

LGB eSports er for øyeblikket Norges beste og mest suksessrike Counter-Strike: Global Offensive-lag. De har slått flere internasjonale topplag i løpet av de fem første månedene i 2015, og imponert i de største turneringene med gode resultater.

Samtidig har nordmennene støtt på noen utfordringer med spillerbytter den siste tiden. Nylig ble stjernespilleren Håvard «rain» Nygaard kjøpt av Team Kinguin, og svenske Mikail «Maikelele» forlot laget etter et kort prøveopphold.

Svarte leserne på spørsmål

Disse spiller for LGB eSports:

Norge Ruben «RUBINO» Villarroel
Norge Joakim «jkaem» Myrbostad
Norge Pål «Polly» Kammen
Norge Preben «prb» Gammelsæter (reserve)
Norge Kristoffer «Mystic» Michelsen (reserve)

Laget står for tiden med kun tre aktive spillere i lagaoppstillingen. Preben «prb» Gammelsæter og Kristoffer «Mystic» Michelsen har spilt som reserver i flere uker, og det er ventet en bekreftelse på endelige overganger om kort tid nå som jukseanklagene mot Mystic viste seg å være falske.

Oppdatering 28. mai: Kristoffer «Mystic» Michelsen blir LGBs fjerde spiller »

Kristoffer «Mystic» Michelsen blir mest sannsynlig LGB sin nyeste spiller.
Kristoffer «Mystic» Michelsen blir mest sannsynlig LGB sin neste spiller. Onsdag stiller han til nettmøte.Bilde: Privat

Onsdag klokken 14:00 kunne du møte Ruben «Rubino» Villarroel og Mystic i et nettmøte her på Gamer.no. Spillerne som til daglig figurerer i et flertall turneringer rundt om i Europa satt av en hel time til å svare på spørsmål fra våre lesere.

Rubino har vært en bauta i norsk Counter-Strike, og figurert på de fleste topplag i Norge, inkludert Temp.no, Lions, H2K og London Conspiracy.

Mystic har tidligere vært medlem av Infurity og Partyastronauts, og havnet på radaren til LGB når Håvard «rain» Nygaard var på vei ut.

LGB fikk inn over 80 spørsmål, og under ser du hva de rakk å svare på i løpet av timen de to spillerne hadde til rådighet denne gangen:

 1. Rain i Kinguin

  Spørsmål fra Gøran:

  Hei!
  Først av alt vil jeg ønske dere lykke til framover, og håper at laget/linupen holder seg stabili framover slik at dere får muligheten til å få ut potensialet vi vet dere har.
  Er en gammel mann som spilte cs på dual ISDN i gamle dager, men har virkelig fått interessen tilbake etter å ha "oppdaget" CS:GO og følger de fleste av kampene deres - også når jeg er på jobb (håper ikke sjefen leser gamer.no).

  Men nok om det - her er spørsmålet mitt. Kinguin har (kanskje ikke overraskende) fått en treg start. Det vil sikkert bli bedre med tiden, de er et nytt lag og har sikkert en del problemer med roller/kommunikasjonen nå i startfasen. Me overraskende synes jeg det er at Rain virkelig ser ut som en helt anne spiller enn det vi har sett fra han i LGB. Tror dere at presset med overgangssummer og alt har blitt for stort for han?

  Svar:
  Hei!:) Tusen takk for det! det håper selvfølgelig vi selv også... Og prøver alt for å bli bedre! Håvard / rain tror jeg bare har hatt en tung start der det er mye forskjell på hva han gjorde i LGB og i Kinguin(som i roller) Der jeg tror i LGB at han hadde en litt mer fri rolle, der han kunne gjøre hva han ville. Men nå i kinguin er han nok den som går ut først i en rush hver gang, og det må man bare bli vandt til . Men som man ser på stats, så kan entryfraggeren være den viktigste på laget, men også ligge nederst på score:), men jeg tror ikke at overgangssummer og "presset" har blitt for mye for han, tror bare det er noe han skal bli bli vandt til før han viser sanne seg igjen! Mvh Ruben "Rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 13:59
 2. Spill som jobb

  Spørsmål fra racket298:

  Profesjonell spiller som jobb - anbefale det eller ikke?

  Svar:
  Spille profesjonellt med jobb vedsidnav, kan være veldig hektiskt og stressende iblandt, der det er mye som skjer inne i spillet (nær en major eksempel) at man skal sette av 1 uke før selve arrangemanget til å dra på en lang bootcamp for å klargjøre alt før en major, det er ikke så lett å ha en heltidsjobb sammen med å spille profesjonnelt, men det krever også en del penger for å leve av å spille i norge eksempel, så det er veldig vanskelig å få leve av det, men svaret må nok være at om du vil gi 100% så er det nok ikke mulig med jobb vedsidnav om du vil bli verdens beste! Mvh Ruben "Rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:02
 3. finne ut hvilken type spiller du er

  Spørsmål fra rupster:

  Har dere noen tips på hvordan jeg kan finne ut om jeg passer best som entry, rifler etc?

  Svar:
  Det tror jeg de fleste egentlig har problemer med å finne ut av seg selv, der jeg tror du må få noen venner eller noen du spiller med til å faktisk si til deg hva de føler hva du er god til, og hva du selv føler du er god til. Du kan også tenke på når la oss si du spiller en Matchmaking, hva er det du liker å gjøre? Kjøre først? kjøre i midten eller sist, liker du å være igjen for å clutche eller liker du å tenke minst mulig , og bare prøve å få entry. Det er mange forskjellige spillestiler, og det er nok du og vennene dine som kan gi deg selv svaret på det:) Mvh Ruben "Rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:04
 4. LGB

  Spørsmål fra Magnus Berggreen:

  har et spørsmål bois :)) Hva synes forelderene deres om esport livet, og hvordan har de taklet det? :)

  Svar:
  Hei Magnus! Mine foreldre har for den meste tiden vært veldig støttende til spillingen min , (fra jeg dro på mitt første lan som 11åring) så har iallefall min far vært veldig støttende, det har også vært perioder der det har fra hannes del, vært for mye spilling på meg, men sånn er det normalt foreldre reagerer når de på sin tid ikke hadde pc engang, og mener at du skal være lik de... men sånn er det ikke lengre, men den dag i dag så ser min far hver kamp jeg spiller, og er veldig støttende:), og jeg tror det også hjelper på som spiller å vite at foreldrene dine støtter deg og håper alltid det beste for deg! Mvh Ruben "Rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:07
 5. AK-47 + Mystic = Sant?

  Spørsmål fra Emil:

  Når LGB kommer over en AK-47 på CT-siden, virker det som om det alltid er Mystic som får droppen. Hva skyldes dette?

  Svar:
  Halla Emil!

  Er nok jeg som er mest glad i AK-47 i laget, så får mast til meg en så fort noen har en på CT-siden.

  -Mystic
  Besvart: 27. mai 2015 14:09
 6. Trene som et lag?

  Spørsmål fra Tor Magnus Aanonsen:

  Hvordan burde et lag begynne med å trene?
  Hva burde vi spille, hva burde vi fokusere på?

  Svar:
  Hei Tor Magnus! Det er forskjellige veier å trene på, som lag er det eksempler, samkjøring, spille som ett lag, taktikker og diverse kommunikasjon. Det er nok aldri en fasit på hva dere selv behøver å trene på, men jeg tror dere skal dra på en mumble som lag og være ærlige med hverandre. Prøve å finne ut hva som er galt og hva som føles bra, og jobbe på det som føles galt! Mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:09
 7. Digger dere bois

  Spørsmål fra Oskar Berggreen:

  Hei gutter, lurer på hvor mye tid dere bruker på cs:go i uken? Hilsen Oskar, viktig at dere sier oskar på streamen sånn at mamma blir stolt c:

  Svar:
  Halla Oskar!
  Vi praccer fra 18.00-23.00 søndag til torsdag og prøver å spille så mye inviduelt som mulig når vi får muligheten!

  -Mystic
  Besvart: 27. mai 2015 14:09
 8. Varme opp

  Spørsmål fra Martin Eidsmo:

  Hvordan varmer dere opp? Har du noen tips til hvordan en kan varme opp, feks workshop maps etc.. Er på mg nivå.

  Svar:
  Halla Martin!

  Vi spiller ofte deathmatch for å bli varme i fingerne, og vi prøver å få en warmup game før vi skal spille en official kamp.
  Prøv å spill mye deathmatch, mange spiller bot dm som Ruben f.eks, men du må egentlig bare finne ut hva du foretrekker på egenhånd, som meg jeg foretrekker høy musikk og HS dm.

  -Mystic
  Besvart: 27. mai 2015 14:10
 9. Norske spillere

  Spørsmål fra PerKristian:

  Om mystic hadde blitt utestengt av valve, er det noen andre norske spillere dere kunne vurdert, eller hadde dere sett mot Sverige igjen?

  Svar:
  Hei Per Kristian:) Om mystic hadde blitt utestengt av valve vet jeg ærlig ikke hva som hadde kommet til å skje, det var ikke en situasjon vi håpet på kommet til å skje, og der vi ventet på til alt var avklart før vi kom til å ta noen andre avgjørelser:), det kunne selvfølgelig vært at vi hadde vurdert noen utenfor norge, men det er ett svar som mest sannsynlig aldri kommer til å komme ut, siden det aldri skjedde!:) mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:11
 10. Endringer

  Spørsmål fra Eros:

  Vis du kunnet endret/fiksa noe i CS, hva skulle det vært?

  Svar:
  Hei Eros:) Om jeg selv ville fikset på noe måtte det nok være HE grenade damagen, som jeg selv mener er for dårlig / random for å være så dyr som den er, ja den kan hjelpe på forskjellige maps som mirage/inferno, der det stunner veldig om 5 rusher en plass, men la oss si du nader der en person står, og den treffer en kopp så tar den 5 dmg istedet for 50... Så det er nok det er jeg hadde hatt lyst å fikse mest av alt:) mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:13
 11. Svettete

  Spørsmål fra Andre:

  Jeg lurer på hva som skal for og bli pro?

  Svar:
  Man skal bruke veldig mye tid på spillet, alltid prøve å forbedre alt som man føler man er dårlig på, eller det laget sier at man skal forbedre, eller noe man selv føler at "oi i de har situasjonene føler jeg meg faktisk dårlig" Det er nok aldri en fasit på hvordan noen som helst blir pro . Det er så simpelt at folk er forskjellige, noen har det i blodet og tar spillet veldig lett og bare skyter kjempe hardt, der noen andre er veldig smarte å tar gode avgjørelser men skyter ikke like hardt, og da må trene mye på aimingen sin ! så jeg vil se det er ett svar du må finne ut først med å finne ut hvilken spiller du er:) mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:15
 12. Hvordan få bedre aim

  Spørsmål fra Sven Bakka:

  Hallo! Det er ein ting eg lurer på... Eg er nå rank LE, og lurer på hvordan eller koss eg kan bli bedre? Liksom med aimen eg spiller sjennerelt bra i competive osv. Men eg lure på hvordan eg kan bli bedre? Har dere noen tips? :)

  PS: Kan dere adde meg på Steam? :D

  Svar:
  Halla Sven!
  Spill med folk som er på ditt nivå og har samme mål som deg i CS, lær av feil og spill mye DM og matchmaking.
  Hvis du føler du utvikler deg bedre og mer enn dine kompiser så finn noen andre å spille med som du kan lære av, alltid hopp opp et nivå så fort du kan.

  -Mystic
  Besvart: 27. mai 2015 14:16
 13. Counter-strike

  Spørsmål fra Krister Tryggestad:

  Dere burde øve MYE mer på mirage. Dere løper ut uten å tenke dere om og uten gode smokes. Dere tapte nettop 16-1, det blir for dårlig.... Håper dere blir bedre :p ellers burde dere revurdere om dere burde legge opp som lag :/

  Svar:
  Hei Krister, Jeg tror nok at vi som lag vet hva som skjer inne i spillet, mere enn alle utenfor. VI prøver selvfølgelig å bli bedre, men sånn skjer:)
  Besvart: 27. mai 2015 14:17
 14. Lagspill

  Spørsmål fra Robin Hagen:

  Jeg er ny i CS:GO, jeg lurer på hvordan atmosfæren er i laget hvis dere taper et oppgjør? La oss si dere har spilt mot FlipSid3 Tactics eller Penta f.eks, og tapte matchen, la oss si det er en viktig kvalik kamp til ESL Lan Finals, dere vinner deres map og taper deretter de neste 2 maps. hva gjør dere som et lag for å samle dere sammen igjen å bygge motivasjon til og vinne neste match? :) Bare nysjerrig ^^

  Svar:
  Hei Robin :) atmosfæren etter et tap er nok aldri veldig positivt, da alle alltid vil vinne, men man prøver jo alltid å være positiv om man taper også, men selvfølgelig skal man alltid holde seg på 100% og ikke ha sure miner midt i en kamp (la oss si man taper første kart) og ødelegger det med å bli sur til 2, så det viktigste er nok bare å holde seg 100% motivert og fokusert til hele kampen er ferdig, det hjelper også på stemning, og det er personer som blir bedre av at stemningen og alt på snakkeprogrammet blir bedre, det hjelper også på dagen , der la oss si vi har 3kamper, vi vinner første så kan det selvfølgelig hjelpe på de neste kampene, men det skal ikke ha for mye betydning for de resterende kamper, siden de som regel er 1timers mellomrom fra hverandre! mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:20
 15. Ambisjoner for 2015?

  Spørsmål fra ruben:

  Hva er ambisjonene deres for 2015?

  Svar:
  Hei Ruben! Ambisjonene våre for 2015 er jo selvfølgelig å først og fremst være ett stabilt top 10 lag i verden, kvalifisere oss til alle majors og prøve å komme ut av gruppespillet (nå har vi vært på 2/4 majors) og ikke kommet ut av gruppespillet, men det har vært fremgang fra første gang til siste gang. Så nå er neste "step" og komme ut av gruppespillene. Ellers og prøve å få attendet flest mulig events som er mulig, der cs fortiden er veldig veldig mange organisasjoner/ligaer som spilles akkuratt nå, om det er for mye eller lite vet jeg ikke, men dagene våre er iallefall helt fulle akkuratt nå:) mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:23
 16. Tips til nye lag

  Spørsmål fra Leif:

  Har dere noen tips til nye lag som ønsker å bli gode? Hva er det viktigst å fokusere på i starten?

  Svar:
  Halla Leif!

  I starten er det viktig å spille mye sammen, få inn mye teamplay, la kommunikasjonen rulle hele tiden, lær sammen som et team.

  Så fort dere blir litt kjent med hverandre som et team kan dere se på demoer av pro teams og se litt hva de gjør.

  -Mystic
  Besvart: 27. mai 2015 14:23
 17. Hvor mange timer spiller dere cs

  Spørsmål fra Runar :

  Hei, jeg lurer på hvor mange timer dere spiller/"trener" hver dag på cs for å bli gode spillere.

  Svar:
  Hei Runar! Det er også forskjellig fra person til person, noen spiller mer enn andre, men jeg tror normaltsett er ca 25/30timer i uken, der vi spiller normalt 4/5 dager i uken fra 18 - 23/00, og så er det normalt at man har spilt litt før, eller eventuelt etter man har praktisert som lag:) mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:24
 18. Satsingen etter rain?

  Spørsmål fra Tobias:

  Satser dere virkelig fortsatt like hardt etter at Håvard ble kjøpt ut av LGB? Skjønner at det er demotiverende å miste sin desidert beste spiller, men det har virket som at dere ikke "gidder" mer.

  Svar:
  Hei Tobias:) Selvfølgelig satser vi som vi gjorde når håvard var i laget, det skulle vært dumt å fortsatt spille om man ikke vil satse? Det kan ligne noe annet, men kan med hånda på hjertet si at vi satser, og om ikke like mye så er det mere enn før:) mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:27
 19. Veien til proff gamer

  Spørsmål fra Vegard:

  Hvordan var veien til å bli proff gamer?
  Startet det kun for gøy? Eller har det alltid vært et mål og oppnå noe?
  Og når kan man faktisk vegynne å tjene penger på det?
  Regner med at man ikke jobber når man er på landslaget?
  Hvordan skal man som ny/ukjent komme seg til toppen?

  Svar:
  Hei Vegard:) Veien til å bli proffgamer ja.... Til meg starta det så simpelt at jeg prøvde det som 10åring, til vennen min. Etter en stund fikk jeg selv en pc , startet å spille mye... Etter ett par mnder hadde jeg tatt igjen vennene mine og store gutta på skolen, alle sprang etter meg og skulle ta meg siden jeg hadde startet å "cheate" på counter-strike, er nok etter det at alt av ting skjedde, der jeg selv følte at jeg ble bare bedre og bedre enn de jeg spilte med, til slutt så bestemte jeg meg for å prøve dette 100% og det gikk bedre og bedre som lag/og spiller, men man tjener nok ingenting av å spille for landslaget i counter-strike:) Hvordan ukjent/ny skal komme seg til toppen må nok først og fremst være at man skiller seg ut ifra det de spiller med, og utfører en bra jobb på lans :) mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:30
 20. LGB

  Spørsmål fra Ruben:

  Hei! Er det vanskelig å spille med folk i så høyt nivå som dere spiller i? Da tenker jeg på spillere som "Shox" "KennyS" osv?

  Svar:
  Hei Ruben! Å spille mot de beste vil alltid være vanskelig i starten iallefall, men etter en stund blir det som egentlig å spille matchmaking, du som spiller skal aldri ha for mye respekt for spillere, det vil bare gi ett resultat, og det negativt. Men jeg mener at ja, du merker forskjell fra de aller beste top spillerne, til de andre. mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:32
 21. Smoke starts

  Spørsmål fra Jens Jensen:

  Hei.
  Fordeler dere smokes mellom dere på maps? Mener da slik at alle ikke skal måtte kunne kaste alle smokes, men at alle kan en eller to hver.

  Svar:
  Halla Jens!

  Vi alle kan så å si alle smokes på alle maps, men når vi skal execute en tacc så har vi faste smokes som vi legger.

  -Mystic
  Besvart: 27. mai 2015 14:34
 22. Framtiden for LGB

  Spørsmål fra Teodor Almåsstø:

  Hei, nå som rain og Maikelele har gått over til Kinguin har dere sett ut til å ha møtt på en del problemer, slik som f.eks. gårsdagens match mot Neophyte. Til tross for dette har dere store mengder individuelt talent på laget, men det ser ut til at dere ikke får utnyttet det når dere spiller offisielle matches. Hva tenker dere å gjøre annerledes og jobbe med i framtiden, og hvordan ser framtiden til LGB ut for dere?

  Svar:
  Hei Teodor! Det har ikke vært plettfritt siden Maikel og rain dro, som selvfølgelig kan ha noe med at vi som lag ikke har fått lært oss alt enda, vi prøver å bli bedre, og det er det eneste vi vil. Jeg kan ikke uttale meg om vi utnytter folk som de skal eller ikke, der vi som lag har snakket om og spurt hver eneste spiller, hva de gjerne har lyst til å spille entry/lurk/midt i, aktig. Og der har vi gått igjennom, og det er sånn vi bruker spillerene våre:) Jobbe med i framtiden, ta raskere avgjørelser, jobbe på de taktiske og få flere timer individuelt i spillet:) mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:34
 23. Norske lag

  Spørsmål fra t9mas:

  Følger dere med på de andre norske lagene? Hvis ja, hvilket nivå ligger Norge på i forhold til andre land sine tier 2 lag?

  Svar:
  Hei T9mas, jeg tror det er vanskelig for oss som lag å følge med på det meste norske lagene, men vi prøver iallefall alltid å støtte norske lag om vi først ser på de, jeg håper alltid på norske lag som kan bli gode å vise seg internasjonalt:) mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:36
 24. Heisann :)

  Spørsmål fra Dante:

  Hvordan er det med fysisk helse når dere er progamers. Trening, kosthold etc? Det er sjelden jeg ser spørsmål om det, svar også forsåvidt.

  Virker som om fysisk helse blir glemt når folk spør om hvordan de kan bli bedre. Det er mange sitte stille sporter der fysisk trening øker prestasjonen betraktelig.

  Svar:
  Halla Dante!

  Fysisk helse er absolutt veldig viktig, Selvfølgelig kan det øke reaksjonsevnen din, men det viktigste med det er at du føler deg bra og frisk.
  Veldig deilig å dra på treningssenter når man spiller så mye som vi gjør, få tankene dine på andre ting og bruke kroppen litt, jeg vil si å trene er aboslutt viktig spesielt hvis du føler selv at du sitter for mye inne og føler deg dårlig rett og slett, og spise friskt og trene litt hverdag hjelper tankegangen på alle og er sikker på at alle føler seg bedre både i spillet og utenpå!

  Bra spørsmål!

  -Mystic
  Besvart: 27. mai 2015 14:43
 25. Interessant Tittel

  Spørsmål fra Espensh:

  Hei
  1. Hvor dedikert er egentlig Prb? Hvorfor har han f.eks. de to siste årene vært reserve for LC/LGB osv, hva er det han/dere venter på? Hvis han ikke har tid til å spille fullt er det ikke da bedre å få inn en som kan dedikere nok tid til det?
  2. Har lagt merke til at cENTRYZ aldri har steppa for dere, eller vært i noen særlig diskusjoner om å spille med dere da dere manglet spillere. Hva er grunnen til det? For en tid tilbake var han vel kanskje norges beste rifler. Han spiller som regel i teams med svensker.
  3. Studerer/Jobber spillerne i LGB ved siden av?

  mvh your old pal Espen ' AKRO ' Henriksen :)

  Svar:
  Hei Espen:)

  1) Prb som spiller er veldig dedikert, der han har vært inaktiv i cirka 6mnder, så spiller han veldig mye utover praccs også for å komme tilbake 100% også prb som spiller er veldig lett å spille med, fordi du vet alltid 100% hvor du har han og han gjør jobben sin!

  2) Centryz har egentlig aldri spilt med oss , det er vel ikke en veldig god grunn til det, mere enn at han selv vil bare spille med utenlandske folk


  3) Vi er 2 som ikke jobber i det hele tatt og 1 med 50% jobb:)

  MVH Ruben "rubino" "villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:45
 26. Mystic Config

  Spørsmål fra Jan Ivar :

  Få mystic til og laste opp config og autoexec, er vel flere en meg som har spurt om det :)

  Svar:
  Halla Jan!

  1280x960
  Size 3
  gap -3
  thick 1
  rødt sikte.

  Cfg kommer seinere, får ikke laste opp her.

  -Mystic
  Besvart: 27. mai 2015 14:52
 27. Hvordan kan jeg bli en bedre spiller?

  Spørsmål fra Simen Kiplesund:

  Hei Mystic og Rubino! Jeg er en stor fan av LGB og følger med på alle deres matcher, jeg prøver selv å bli en god spiller, men jeg er alltid stuck i AK rank i ett halvt år nå, hva kan jeg gjøre for å bli bedre?


  Mvh Simen Kiplesund

  Svar:
  Hei Simen, det må nok være å prøve å finne ut hva man gjør feil, og prøve å alltid gjøre det bedre neste gang, la oss si du dreper 1 men føler det var for dårlig, så går du med den tankegangen at "okay jeg gjorde det ikke bra nok nå, men neste runde skal jeg få 2" så kan de kanskje hjelpe, men det letteste er nok å selv se demoer av hvordan du spiller, for å finne ut hva du selv føler du gjør feil og rett:) Mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:56
 28. Hvordan er med kommunikasjon ,når dere spiller?

  Spørsmål fra Jota:

  Hvordan er det med kommunikasjon når dere spiller?

  Svar:
  Hei Jota, kommunikasjon i csgo er veldig viktig, så vi prøver alltid å ha kommunikasjonen på topp for å gjøre det best mulig! Mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:57
 29. terror-siden

  Spørsmål fra jon:

  Hei! Når dere spiller, har dere faste plasser dere går i starten av runden og jobber rundt det, for og så execute etter plukk/info? Eller føler du det blir for "lett" lest av motstanderen?

  Svar:
  Hei Jon, vi har faste plasser som terrorister, som vi holder ja. Men vi kan også kjøre taktikker som gjør til at vi ikke holder det samme, evt har en smoke runde der alle smoker, og kjører kjappt opp en plass, så det er nok derfor du ser oss ikke være på samme spots hver runde, men det er en standard, som vi jobber ut ifra, og etter en stund der vi har fått informasjon/satser å gå så executer vi, men akkuratt nå så har ikke det fungert like bra, og da må vi prøve å finne andre måter å vinne på:) Mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 14:59
 30. Utdanning Vs Gaming

  Spørsmål fra Lixx:

  Dere som spiller blant "toppen" hvordan gjennomfører dere hverdagen? Er dere ferdige med studier/utdanning eller er det bare deltidsjobbing på kiwi etc mens dere spiller CS for å være blant de beste.

  Svar:
  Hei Lixx, jeg selv sluttet på skole for å fokusere 100% på cs, det er en risiko du tar som kan gi en smell, eller behøver ikke å gjøre... Jeg tenker som det her: Er ikke mange i verden som kan si at de reiser rundt i verden og spiller profesjonnelt, og det var nok den største grunnen til at iallefall jeg valgte å fryse utdanning og diverse, for å gi 100% til cs. Men utdanning generelt er veldig viktig, og det burde bli ferdig før man gir 100% egentlig:), deltidsjobbing er nok vanskelig om du sikter å bli top10 i verden, men om man skal leve utenfor og så må nok det til! mvh Ruben "rubino" Villarroel
  Besvart: 27. mai 2015 15:01
 31. Hei

  Spørsmål fra anonym:

  Hvor lenge har mystic spilt cs?

  Svar:
  Halla!

  Jeg har spilt litt av og på siden 2008, source og csgo.

  -Mystic
  Besvart: 27. mai 2015 15:03

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen