Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Slik ser du sesongstarten i Good Game-ligaen

Vi samler alle sendingene som dekker første runde av det norske seriespillet.

Good Game

Nytt år – ny sesong av Good Game-ligaen! Vi her i Good Game og Gamer.no er nok en gang stolte av å være vertskap for flere av de største mesterskapene i norsk e-sport.

Turneringene er snart i gang, her på turneringsplattformen til Gamer.no, og denne sesongen ser flere av grenene en vekst i antall deltakere – og dermed også antall kamper.

I denne anledning vil vi trekke frem så mange av deltakerne og lagene som mulig, på tvers av alle ligaens spill og divisjoner. Målet er å gi leserne et samlingspunkt for de kampene som har sendinger.


Den første grenen i ligaen som skal åpne sesongens spill er førstedivisjon av League of Legends, på søndag kveld. Sesongen i øverste divisjon blir også anderledes med kun 6 lag i toppdivisjonen, men dette løses ved å gi hvert lag to kamper mot hver motstander - en "bortekamp" og en "hjemmekamp".

Deretter følger første seriestart Counter-Strike siden overgangen til det nye Counter-Strike 2, på mandag. Det er en mengde nye ansikt i ligaens elitedivisjon, og vår kommentator for Good Game-ligaen, Leon «Landor» Karlsen, har mye spennende spill foran seg denne sesongen.

Tirsdager er breddens dag i ligaen, og et stort antall kamper vil spilles på tvers av spill og divisjoner.

på onsdag begynner øverste divisjon av Overwatch 2, hvor vi nok en gang får se eliten gå i kamp om mesterskapet.

Uken avsluttes på torsdag, nå Rocket League-eliten går i storstilt kamp. Rocket League Norway har gått hard til verks for å presentere grenen for det norske folk, og vil denne sesongen stå for storslagne sendinger av ukenes hovedkamper, helt fram til finalen.


Det kommer også mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, for alle som ønsker å følge spenningen. Det er mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen.

Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle lista av kommende og pågående stream-sendinger i alle turneringer på plattformen finner du på vår sendingsside. Vi prøver også å etablere et fast, ukentlig samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av Good Game-ligaens deltakere og lag som mulig.

Vi kommer til å følge opp med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til. Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


Torsdagens kamper

— Rocket League
1. divisjon

Sendingene for Rocket League organiseres nok en gang av Rocket League Norway, som år etter år gjør en fenomenal jobb for å gi alle deltakere så god dekning som mulig.

Denne sesongen ønsker de å trappe opp dekningen ytterligere, så vi kan forvente en virkelig glimrende dekning av årets aktiviteter.

2. divisjon

3. divisjon

4. divisjon

5. divisjon

— Counter-Strike
6. divisjon


Ferdige sendinger:

Onsdagens kamper

— Overwatch 2
1. divisjon

  • Hush Hush mot DMG
    — Onsdag 7. februar, 20:00

2. divisjon

3. divisjon

— Counter-Strike 2

kl. 19:00

— Rocket League

kl. 20:00

— League of Legends

kl. 20:00

Tirsdagens kamper

— Counter-Strike 2

kl. 19:00

kl. 20:00

— League of Legends

kl. 19:00

kl. 20:00


Mandagens kamper

— Counter-Strike 2
1. divisjon

Vår skribent, Mathias Hynne, snakket med ansiktet for Counter-Strike i Good Game-ligaen, Leon «Landor» Karlsen, om utsikten til elite-lagene, og her er det nok mye å glede seg til.


Søndagens kamper

— League of Legends
1. divisjon

Dessverre ser det ut som at LoL-utvikleren Riot opplever problemer med observatør-roller i spillet, som begrenser muligheten for stream-sendinger i League of Legends inntil videre.

Vi vil selvfølgelig legge frem alle streams der lagene selv velger å dele spillernes perspektiv for publikum.

  • ZPG mot Lazy In Life
    Søndag 4. februar, 17:00

  • Mixlag fra Trondheim mot Bitfix Gaming
    Søndag 4. februar, 17:00

Siste fra forsiden