Castlevania: Legacy of Darkness

Fant skjult Konami-kode i 25 år gamle Castlevania: Legacy of Darkness

Illustrasjonsbilde tatt fra Castlevania: Symphony of the Night.
Konami

TLDR

  • Nesten 25 år etter lanseringen av Castlevania: Legacy of Darkness har fans oppdaget en skjult Konami-kode i spillet.
  • Koden låser opp alle spillbare figurer, alle antrekk og spillets tøffeste vanskelighetsgrad.
  • Ved siden av Konami-koden ble det også oppdaget andre juksekoder for bruk i spillet, som trolig var brukt for testing og aldri fjernet før lansering.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Nesten 25 år har gått siden lanseringen av Castlevania: Legacy of Darkness. Det var så lang tid det skulle ta for fans å oppdage en skjult Konami-kode i Nintendo 64-spillet.

Konami er velkjent for å gjemme unna hemmeligheter i spillene sine, som kan låses opp ved å taste inn den såkalte Konami-koden. Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, B, A.

Som YouTuber «JupiterClimb» nylig forklarte var koden i Castlevania: Legacy of Darkness imidlertid ekstra godt gjemt. Man måtte nemlig doble tastetrykkene, som trolig forklarer hvorfor det tok så lang tid å finne den. Det var graving i spillets filer som til slutt førte til oppdagelsen.

Oppdaget Konami-kode i 25 år gammelt Castlevania-spill.

Koden låser opp alle spillbare figurer, samtlige antrekk og spillets tøffeste vanskelighetsgraden. Dermed kan spillere gå rett på å spille som Reinhardt, Carrie og Henry, uten å måtte spille gjennom hele greie for å låse dem opp først.

Ved siden av Konami-koden ble det også oppdaget andre juksekoder for bruk i spillet. Disse gir alt fra ekstra mat og utstyr til flere juveler eller høyere erfaringsnivå. Ifølge «JupiterClimb» var kodene etter all sannsynlighet brukt for testing av spillet, og ble aldri fjernet før lansering.

LES OGSÅ: Dead Cells-utviklere lager Prince of Persia-spill »

Siste fra forsiden