Songs of Conquest - lansering

Songs of Conquest får sin offisielle lansering om en måned

Det Heroes 3-inspirerte spillet går ut av «early access».

TLDR

  • Songs of Conquest, et spill utviklet av svenske Lavapotion, er satt til å lanseres 20. mai etter to år i «early access».
  • Spillutviklerne har gjennom bruker-tilbakemeldinger gjort forbedringer og mener nå at opplevelsen lever opp til deres høye ambisjoner.
  • Spillet vil tilby mer innhold ved lansering, inkludert en ny kampanje og generelle forbedringer.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Etter to år i «early access» går det omsider mot lansering for Songs of Conquest. Svenske Lavapotion kan melde at spillets fullversjon rulles ut den 20. mai.

I en melding på Steam takket utviklerne for støtten de har mottatt i løpet av perioden med tidlig tilgang. Teamet har tatt til seg tilbakemeldinger underveis, og føler nå at opplevelsen endelig lever opp til det høye ambisjonsnivået.

Med lanseringen følger mer innhold, inkludert en ny kampanje fokusert på fraksjonen Barya. Lavapotion lover også generelle forbedringer til opplevelsen, og flere detaljer om disse vil avsløres i løpet av de neste ukene.

Songs of Conquest nærmer seg fullverdig lansering.
Coffee Stain Publishing

Vi tok en kikk på det Heroes of Might & Magic 3-inspirerte spillet tilbake i 2022. Den gang var skribent Øystein Furevik full av lovord om en opplevelse som gjenskaper magien fra de gamle Heroes-spillene.

– Man kan da lett tro at dette bare er en blåkopi, men det er langt fra sannheten. Det er likt, ja, men det som gjør dette spillet så vanvittig underholdende er hvordan det kombinerer det kjente med det nye, og ikke minst byr på en god og tidvis brutal utfordring som aldri er så brutal at den fremstår umulig.

LES OGSÅ: Kingdom Come: Deliverance 2 er annonsert »

Siste fra forsiden