E3 2019 - Songs of Conquest

Songs of Conquest er et nytt strategispill inspirert av klassiske Heroes of Might and Magic

Spillere kan melde seg på til alfatest nå.

Under PC Gamings E3-show på mandag stilte den svenske utvikleren Lavapotion opp med en aldri så liten overraskelse. Studioet har nemlig puslet med et spill kalt Songs of Conquest, som er basert på de klassiske strategispillene Heroes of Might and Magic.

Songs of Conquest.
Lavapotion

Med lansering planlagt for sent i 2020 er spillet enda et stykke unna, men Lavapotion hadde likevel med en smakebit på hvordan det vil se ut. Du kan selv ta en kikk på den første traileren øverst i artikkelen.

Ny vri på kjent formel

Som utvikleren forklarer vil Heroes-fans dra kjensel på Songs of Conquest-opplevelsen. Man rekrutterer helter, bygger seg opp en hær, utforsker verdenen rundt seg og bekjemper både ville fiender og helter fra fiendtlige fraksjoner.

Spillet byr riktignok på enkelte nyvinninger, som det Lavapotion kaller «essence». De ulike styrkene du rekrutterer stiller alle med en bestemt essens, og det er denne essensen som bestemmer hva slags magi du kan bruke.

På PC Gaming Show-scenen forklarte designer Carl Toftfelt at én type soldat kan gi deg evnen til å kaste en trylleformel som lar alle figurene dine bevege seg raskere. Derfor må man passe bedre på hvem man tar med seg ut i strid, og i tillegg tenke nøyere gjennom hvilke fiendtlige soldater du beseirer først. Når soldaten dør forsvinner essensen nemlig, slik at du ikke kan bruke den trylleformelen igjen.

Songs of Conquest kommer etter planen til PC og Mac. Interesserte spillere kan melde seg på til en alfatest via spillets nettsider, men når denne går av stabelen er foreløpig ikke bekreftet.

Les flere saker fra årets E3-messe på vår samleside »

Siste fra forsiden