BlizzCon 2024

BlizzCon 2024 er avlyst

Blizzard styrer unna, men lover at showet vil vende tilbake.

Blizzard

TLDR

  • Etter et comeback i fjor, har Blizzard nå besluttet å ikke holde noe BlizzCon i 2024.
  • Blizzard forsikrer om at BlizzCon vil returnere i fremtiden, men har ikke gitt en konkret forklaring på hvorfor årets utgave avlyses .
  • Nyheter om kommende spillanseringer, inkludert World of Warcraft: The War Within, vil i stedet deles på andre måter, forteller Blizzard.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Etter fire år uten et skikkelig BlizzCon, vendte spillshowet tilbake i fjor. Comebacket ble imidlertid kortvarig, for nå melder Blizzard at det ikke blir noe av årets utgave.

Selskapet har ikke forklart akkurat hvorfor det dropper årets BlizzCon. I en melding på sine nettsider forteller teamet imidlertid at det ikke var noen enkel beslutning, og forsikrer samtidig om at showet ikke er dødt.

– Etter nøye vurderinger i løpet av det siste året, har vi i Blizzard besluttet å ikke ha noe BlizzCon i 2024. Beslutningen var ikke enkel å ta, ettersom BlizzCon forblir et veldig spesielt arrangement for os alle og vi vet mange av dere ser frem til det.

– Mens vi tar en annerledes tilnærming dette året og vi har utforsket andre arrangementsformater tidligere, kan dere være trygge på at vi er like spent som alltid på å bringe BlizzCon tilbake i fremtiden.

I stedet vil Blizzard dele nyheter om sine kommende spillanseringer – inkludert World of Warcraft: The War Within og Diablo IV-utvidelsen Vessel of Hatred – på andre måter. Blant annet planlegger utvikleren å delta på Gamescom i august. Flere detaljer om disse planene vil avsløres i løpet av månedene som kommer.

LES OGSÅ: World of Warcraft gjør livet lettere for de som er redd for edderkopper »

Siste fra forsiden